diumenge, 29 de juliol del 2007

Ens tornem a veure al setembre

Arriba el mes d'agost i m'en vaig de vacances. Aquest any cap a Nicaragua amb plan ONG. Ens tornarem a trobar aquí al mes de setembre amb noves històries per explicar, ja amb l'equip totalment perfilat...

Marxo amb en Jonatas que sembla demanar una sortida del club. Amb Gorka encara defensant la porteria, Jonathan com a substitut de Tamudo a la davantera. Sergio Sanchez que diu que Valverde li ha dit que pot ser útil per l'equip.

Tot això i molt més ho sabré al mes de setembre quan em torni a conectar al mòn futbolistic. Ara i des de la distancia intentaré entrar algun dia a Pericosonline i assabantar-me d'algunes de les noticies o novetats al club.

Vull arribar a casa el dia 27 amb 3 punts a la classificació de la nova lliga.

Salut a tothom i VISCA L'ESPANYOL.

divendres, 20 de juliol del 2007

Aquest estiu posa't la samarreta


En aquest mon en el que estem acostumats a viure, som molts els que arribat l’estiu aprofitem per marxar de vacances. Els destins són múltiples i tot i haver viatjat per diferents comunitats Autònomes i per Europa, encara no he vist a ningú amb la samarreta de l’Espanyol. Fa dos anys vaig fer el camí de Santiago i ja portava una samarreta de les típiques de cotó. Una de les que es va fer en commemoració del centenari. La portava cada dia. Arribava a lloc, la rentava i el dia següent ja estava preparada per tornar-me-la a posar.

L’any passat va ser Finlàndia i també vaig aprofitar per portar-la.

Aquest any tampoc faltarà dins la meva motxilla un parell de samarretes, suadora i els pantalons de l’Espanyol. Vaig a Nicaragua i no soc massa optimista amb que les zones que visiti coneguin el nostre club, però ús asseguro que després del meu pas per diferents comunitats o pobles del país, sabran que a Catalunya hi ha un sentiment estès que representa tot un club i aquest club, no és altre que el nostre estimat Espanyol.
Per sort aquest any les coses sembla que estan canviant i ja he vist per l'Estartit alguns pericos lluint samarreta.

Per lo tant, no ho dubtem. Aquest estiu samarreta perica arreu.
Endavant Espanyol!!!

divendres, 13 de juliol del 2007

Temes diversos

Si les coses no es torcen, amb el fitxatge gairebé fet de Milan Smiljanic haurem aconseguit el que fa moltes temporades no haviem vist; tancar el periode de fitxatges abans del començament de la pretemporada i portar a Montjuic a tots els jugadors que ens haviem plantejat portar.

Ara per ara, a simple vista semblen tres bons fitxatges, tot i que caldrà veure en el transcurs de la temporada si donen el resultat que d'ells s'espera.

Pel que fa a les baixes de moment no hem canviat massa en respecte la temporada passada. Velasco és la baixa més significativa i ja es va anunciar al finalitzar la temporada. Caldrà veure si aconseguim colocar a Costa en algun club interessant per ell i que paguin la totalitat de la fitxa. També falta tancar el tema Gorka. Sembla ser que les eleccions a l'Ath. de Bilbao les ha guanyat l'únic candidat que no tenia lligat el fitxatge de Gorka, a partir d'ara que passarà? Entenc que Gorka vulgui marxar. És un bon porter i al ser porter no pot gaudir de les mateixes oportunitats que tindria un jugador de camp. Per mi ara per ara és millor Gorka que Kameni i m'agradaria que es quedés, però si no pot ser... que paguin la clausula i que marxi.

Costa és un jugador a tractar a part. Potser si té cualitat, però crec que els seus actes d'indiciplina, la poca integració en el grup i la poca involocració amb el club fan que molts de nosaltres preferim veure'l lluny de Montjuic la temporada vinent.

De totes maneres el mercat de fitxatges no està tancat i jo fins que no arribi el mes de setembre i s'hagi tancat no estaré segur de que segueixi Luis Garcia, Jarque o algun altre dels nostres.

Pel que fa als canterans, crec que Sergio Sánchez es va passar quan va deixar per terra Valverde i va dir que volia triunfar en el Madrid, però també crec que si el deixem escapar perdrem un bon central de present i encara més de futur. A n 'en Julian li vindrà vé anar cedit una temporada al Sevilla B, però espero que aquests no hagin posat una opció de compra per quatre xavos (3.5 milions d'euros). Robusté... no tinc clar que es farà amb ell, però encara li queden anys de contracte i jo intentaria cedir-lo a algun equip de segona o primera perque la temporada vinent torni amb nosaltres. I per últim Jonathan, que és l'eterna promesa. Jo ja no sé si és que no li hem donat prous oportunitats o si realmen el noi no serveix per un equip de primera.

Avui s'ha sortejat el calendari. Jo l'any passat després del partit contra el Nàstic vaig sortir tant emprenyat de Montjuic que em demanava un dels grans de la lliga per començar. Més que res amb la ironia de que si hem de perdre el primer partit; sigui amb el Getafe, Nàstic... doncs tant per tant perdre amb un dels bons. Ara ens ha tocat el Valladolid, i estic esperençat i crec que començarem la lliga amb bon peu.

Tenim equip, tenim entrenador, tenim sistema i tenim una afició i uns jugadors amb ganes de fer algu gran en aquesta lliga.

Ara des d'aquí aprofito per saludar a tots els blogers pericos. És maco veure com cada dia som més.

dilluns, 9 de juliol del 2007

Dinar de pericos a Les Olives

Ahir diumenge vam fer el dinar final de temporada a Les Olives. Aquest dinar és el segon any que el fem, i ens reunim els pericos que més ferqüentem en els desplaçaments a Montjuic. Ahir vam ser 27 i la veritat és que va anar genial. En Brancós, gran cuiner per cites com aquesta ens va preparar una bona cassolada d'arròs.

També vam acordar data i lloc per fer el dinar de la penya. Serà el dia 11 de Setembre i el celebrarem en el mateix pavellò de Les Olives. Farem vindre un catering i esperem poder congregar forces pericos. I com a proposta de cares a les festes de Nadal, va sortir l'opció de fer un parell de quines.

A veure si tenim sort i tirem endavant aquestes propostes.
Llarga vida a la Penya Sempre Pericos l'Empordà.