diumenge, 28 de setembre del 2008

INDIGNANT

Podria entrar i parlar de fútbol i del robatori fútbolistic d'aquesta nit, però avui crec que no és moment per parlar de resultats ni de robos.

L'ho que ha passat aquesta nit a Montjuic és vergonyós. Vergonyós en molts sentits. Un any més es repeteix els actes de delinqüencia que es van viure l'any passat on seguidors del Barça han tornat a tirar bengales a la grada inferior de Montjuïc, podent així causar un dany irreparable a la vida d'algunes persones. Per sort no ha passat gran cosa i sembla a ser que no hi ha cap ferit de gravetat, però començo a estar fart que des d'aquest club es vulgui vendre a la societat catalana o espanyola que han erradicat als seus grups més ultres.

Els boixos nois segueixen existint i cada cop que hi ha partit a Montjuïc es pot anar comprovant. Potser en el seu camp els tenen amagats o no n'hi van tants com els que van als desplaçaments, però si que es veu a cada partit que es juga a l'Orinal la pancarta de Boixos.

Sr. Laporta, està segur que estan erradicats? Està segur vosté (no sé perque el tracto tant bé) que tots aquestes accions ocurregudes aquest vespre a Montjuïc, el seu club no en té cap responsabilitat? Jo no tindria la consiencia tant tranquila.

No recordo aficions amb tants bandals com la del Barça. Tots recordem lo que va passar fa uns anys en un derbi contra el Real Madrid jugat a l'orinal on tot i el llençament d'un cap de porc, multiples objectes i fins i tot alguna ampolla de wisky, el seu club va quedar indultat i no va haver de complir cap sanció. L'any passat a Montjuïc va passar el mateix i aquest any un cop més i amb més quantitat s'han tornat a reproduir uns fets totalment lamentables.

Tampoc no entenc l'actitud dels Mossos d'Escuadra. Aquesta policia nacional catalana que en teoria ens ha de defensar. Mentres els culés llençaven bengales cap a la grada inferior, ells s'ho miraven sense actuar. Una resposta molt diferent de la que hi ha hagut al final del partit, quan algun seguidor periquito s'ha atrevit a llençar una ampolla d'aigua cap a la llotja de l'Estadi Olímpic. Si, una ampolla d'aigua llençada per algun senyor gran de zona de tribuna, és molt més perillosa i amb més motiu de carrega policial que unes quantes bengales (des de la meva posició al camp n'he pogut contar 6) llençades per un grup de delinqüents amb molta mala intenció, jo no ho entenc.

Tampoc entenc com els Mossos d'Esquadra, responsables de la seguretat a la zona on es trobaven els seguidors culés, no han vigilat bé si entraven o no bengales. Això potser pot passar per alt, però no pot passar per alt i és lamentable que al minut 10 de partit, les cameres de seguretat de l'Estadi recullin imatges amb bengales apagades a la zona on es trobaben els seguidors d'aquest equip i que no hagin actuat. És molt trist i lamentable tot aquests fets.

També trobo lamentable que ara mirant l'informatiu del 3/24, la noticia important sigui la derrota del meu equip l'Espanyol, i que passin de puntentes i quasi sense fer-ne menció de les bengales tirades per aquesta gent (no m'atreveixo a dir persones).

En fi, que tot i que m'ha passat la mala llet, la impotència, la indignació... que tenia al final del partit (crec que mai havia sortit tant emprenyat d'un camp de fútbol) no m'he pogut estar d'escriure aquestes quatre ratlles.

Si això es pot denunciar legalment d'alguna manera, espero que ho facin i que es prenguin mesures importants i sense indult possible.

I per últim no vull deixar passar l'oportunitat de mostar el meu més gran rebuix als jugadors del Barça. Sabent tot el que ha passat en aquella zona de l'estadi, els hi han faltat cames per anar a dedicar-lis els gols a tota aquesta gent. No ho entenc. Això no és apologia de la violència? Sr. Etoo, a Saragossa fa uns anys vas voler marxar del camp per motius racistes i avui tu i els teus aneu a celebrar els gols amb aquests projectes d'assassins? De veritat molt lamentable. He de dir que de tot això s'en salva en Puyol que ha passat olimpicament de tota aquesta xusme.

I avui, potser a alguns que no sou pericos no ús agradarà, però soc més antibarcelonista que ahir.

dimecres, 24 de setembre del 2008

La importancia d'un piromusical

Avui un cop més, els pericos ens sentim menys preats per la corporació catalana de radio i televisió. Avui al vespre hi ha partit de lliga de l'Espanyol al camp del Sevilla i per tots és sabut que des de fa una setmana aquest partit es va posar a les 10 de la nit perque així ho havien triat les televisions per poder-lo donar en obert. Doncs bé, avui resulta que és la diada de la Mercé a Barcelona. Celebren el priromusical i pel que es veu aquest acte dels barcelonins, té més importancia que un partit de lliga del que som seguidors molta gent de fora de la ciutat de Barcelona. Estem parlant de tv3 o de televisió del Barça o de Barcelona?

La primera part del partit la retransmetaran pel canal 33 i la segona part ho faran per tv3. Jo com molts altres pericos, aquesta nit no sintonitzaré tv3. Jo aquesta nit, posaré la Sexta. Si potser els comentaris d'en Montés i els seus, moltes vegades no tenen res a veure amb el partit, però abans que donar audiencia als qui ens menys preen, miraré el que sigui.

Endavant Espanyol!!!!

dilluns, 15 de setembre del 2008

LIDER

Avui els pericos anem a dormir sabent que som liders en solitari de la 1ªdivisió. Si, només som a la segona jornada, però això servirà per allunyar els fantasmes i oblidar-nos de la marxa d'alguns jugadors a última hora.

Avui som liders, l'únic equip de primera que encara no ha encaixat cap gol. De moment només puc demanar que segueixi la ratxa i el dissabte que ve contra el Getafe poguem continuar amb el liderat amb una victòria.

Només em queda dir que ENDAVANT ESPANYOL!!!!