dilluns, 23 de març del 2009

ESPANYOL; POTS CONTAR AMB MI

Començaré no parlant de fútbol. Aquest cap de setmana ha estat diferent, divertit i visitant a una amiga a Anglaterra. Tot molt bé, com no podia ser d'una altra manera. Però ahir a la tarda un cop a casa seva i amb internet al meu abast, hi va haver un baixon important en el meu estat d'ànim.

Veure el resultat tant sols uns minuts després d'acabar el partit i em va caure el mon a sobre. No m'ho podia creure, haviem tornat a perdre i amb més inri a l'últim minut. Aquest any la sort no està amb nosaltres.

No he vist imatges del partit, ni de la falta, el gol... res. Amb el que he llegit i amb el que vaig poder parlar ahir al vespre amb uns companys de penya desplaçats a Pamplona en vaig fer prou.

La cosa està xunga, cada dia estem pitjor. Em considero optimista i fins i tot després del partit del Mallorca veia la salvació més a prop que una setmana abans després de perdre a Villarreal, però ara; ara després del resultat a Pamplona se'm fa molt difícil pensar positivament. Pensar que ens podem aixecar d'aquesta.

He arribat a casa, he anat a fer un vol pel poble, he passat per la llibreria, he vist noticies dels diaris, la tornada a la realitat. El meu estat d'ànim ha baixat. És trist, no sé com acabarà, no em vull rendir, no em rendiré, però quasi em veig a segona.

No fallaré a cap partit de l'Espanyol que jugui a casa, m'agradaria anar a Sòria, tinc un bitllet d'aviò per anar a Madrid el cap de setmana que juguem contra l'Atletico. Espero que la meva moral no estigui massa tocada i pugui fer tot això.

Mentre tant: ESPANYOL; POTS CONTAR AMB MI!

dilluns, 2 de març del 2009

Ho aconseguirem

Molts diran que estic pillat, però ara estic més optimista que fa un mes. Si, som lluny de la salvació; 6 punts a aquestes altures de la temporada és un avisme, però tot i això veig a l'equip capacitat per sortir del pou.

El de dissabte a Villarreal (hi seré) és un partit on s'ha d'intentar treure els tres punts, però a on ja no podem perdonar i és això el que m'anima és amb la resta de partits de lliga. A partir del Mallorca, ja no podem fallar amb cap dels nostres rivals directes. Sumant punts de 3 en 3 no serà tant complicat.

Numancia, Sporting, Osasuna, Mallorca, Betis... seran partits molt difícils però a més de sumar punts nosaltres els hi restarem a ells.

Que la lliga s'estigui ajustant per dalt ens va de conya. Primera perque crec que les derrotes del Barça també em motiven i perque com més apretats estiguin a final de lliga menys es podran relaxar contra els nostres rivals directes.

Per lo tant, ara més que mai crec que ens podem salvar.

Ànims pericos!!!