divendres, 20 de juliol del 2007

Aquest estiu posa't la samarreta


En aquest mon en el que estem acostumats a viure, som molts els que arribat l’estiu aprofitem per marxar de vacances. Els destins són múltiples i tot i haver viatjat per diferents comunitats Autònomes i per Europa, encara no he vist a ningú amb la samarreta de l’Espanyol. Fa dos anys vaig fer el camí de Santiago i ja portava una samarreta de les típiques de cotó. Una de les que es va fer en commemoració del centenari. La portava cada dia. Arribava a lloc, la rentava i el dia següent ja estava preparada per tornar-me-la a posar.

L’any passat va ser Finlàndia i també vaig aprofitar per portar-la.

Aquest any tampoc faltarà dins la meva motxilla un parell de samarretes, suadora i els pantalons de l’Espanyol. Vaig a Nicaragua i no soc massa optimista amb que les zones que visiti coneguin el nostre club, però ús asseguro que després del meu pas per diferents comunitats o pobles del país, sabran que a Catalunya hi ha un sentiment estès que representa tot un club i aquest club, no és altre que el nostre estimat Espanyol.
Per sort aquest any les coses sembla que estan canviant i ja he vist per l'Estartit alguns pericos lluint samarreta.

Per lo tant, no ho dubtem. Aquest estiu samarreta perica arreu.
Endavant Espanyol!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei jo visc a Ullastret, el meu blog és www.thepremier.blogspot.com , de Torroella conec en Suke.

Emilio ha dit...

Yo nunca he sido mucho de los de ponerse la camiseta oficial a diario. Si me gusta, ponerme camisetas extra-oficiales como la de Quat que nos dieron para la copa del rey o la de kriakuervos o de ese estilo. Sin embargo, este verano si que me puse la oficial. Fue el día el bar$a-Espanyol. De hecho, de haber podido, me hubiese ido a ver el partido a un bar con la camiseta puesta. Viendo como acabó la cosa, ¡ QUE BIEN ME LO HUBIESE PASADO JA JA JA!, pero al final, las obligaciones familiares me lo impidieron y lo tuve que ver en casita.

Spitfire ha dit...

Doncs jo sóc dels que es posa les samarretes a diari... i sense necessitat que haguem guanyat abans. Per exemple l'altre dia vaig a anar a currar amb la samarreta de Tamudo... i les mirades d'odi cap a mi eren indescriptibles! Quin plaer!! Deu ser que encara està massa recent el Tamudazo!! Jajajaja!

Barcelona Blanquiazul ha dit...

A mí m'encanta vestir amb samarretes de l'Espanyol, desde la de'n Raúl Tamudo fins a jerseis, pasant per samarretes de la Juvenil o la que ens van donar a Glasgow.

I quan viatjo, encara me les poso més sovint si es pot! :P

Guim ha dit...

Jo les samarretes oficials només me les poso els dies de partit. Durant la setmana porto alguna de la Juvenil, polos amb l'escut de l'Espanyol o el perico brodat, samarretes de la Curva i segons el dia porto la famosa ACAB - All Cules Are Bastard!

Anònim ha dit...

Jo sí que em poso la samarreta normalment. Quan veig a algú altre amb la samarreta blanc-i-blava intento saludar-lo. A veure si som més els que portem la samarreta de l'Espanyol.