dimecres, 29 d’agost del 2007

Antonio Puerta

Dissabte passat a mitja tarda hora de Nicaragua, vaig entrar en un ciber de la ciutat de Masaya per veure com havien acabat els primers partits de la lliga espanyola i com es presentava el partit del nostre Espanyol contra el Valladolid.

Quina va ser la meva sorpresa quan la noticia principal de la tarda no era cap resultat de fútbol, si no una parada cardiaca que havia patit Antonio Puerta jugador del Sevilla.

En un principi i després de llegir la noticia a la pàgina web del diari AS, semblava que la cosa era greu però que per sort el jugador havia abandonat el terreny de joc pel seu propi peu. La putada és que més tard ja en el vestidor se li va repetir una altra parada cardiorespiratoria que va fer obligatori i super urgent el seu trasllat a l'hospital.

Més endavant vaig anar mirant per internet com seguia l'estat del jugador que mesos abans, ple de vida havia vist a Glasgow com transformava l'últim penal que va tirar el Sevilla. Si, una llastima mai més ens podrà tornar a fer un gol.

Ara ja a casa i podent seguir totes les noticies, em sap greu haver de tornar a començar a escriure el blog amb aquesta trista noticia.

Antonio Puerta, los periquitos también te queremos! Descanse en Paz. Y mi mas sentido pesame a toda la familia del juagador y a la gran masa social del Sevilla F.C

2 comentaris:

Albert ha dit...

Son notícies que no te les esperes i que afecten. D'altra banda celebro que hagis tornat i espero que hagis passat unes bones vacances.
Salutacions.

Emilio ha dit...

Benvingut. Como has visto, nuestro Mágico empieza la nueva temporada como acabó la pasada, palmando en casa.