dilluns, 26 de novembre del 2007

Per mi és el DERBI

Aquest dissabte arriba el derbi. Aquell partit que no ens volem perdre per res del mòn i que fem els possibles i impossibles per anar-hi. Des de fa dies que no he compromés el dia 1 ni 2 de desembre perque és dia de derbi.

Aquesta setmana a la feina tothom farà la conya i dirà que a veure que fem... jo no m'ho agafo amb conya, per mi és vida o mort. Per mi és el tot. Per mi és veure el meu estimat equip per davant del Barça. Per mi és poder dir-lis de tot als culés tant bon punt saltin al camp. Per mi és un estat de nervis durant més de 90 minuts. Per mi és somiar amb el partit. Per mi és el DERBI.

Avui m'ha agradat que gent amb la que estava dinant em diguessin que cada cop són menys del barça i que cada cop senten més simpaties per l'Espanyol. El dvd i moltes altres pantomimes fan al Barça més gran, però també fa que gent més espavilada se n'adonin que no tot és el Barça i que s'està menys preant a molts altres clubs.

Per ells, per tots els anticulés que van sortint de l'armari, per tots els pericos que també fan sentir la seva veu, per tots nosaltres; aquest partit s'ha de guanyar.

Avui en Suke m'explicava que a l'Aplec de Sta. Caterina aquest matí li ha preguntat a un nen que de quin equip era i el nen tot decidit ha dit que de l'Espanyol. Es veu que el pare ha al.lucinat. Doncs el que hem d'intentar és que dissabte a la nit quedin al.lucinats i que diumenge al matí al veure la classificació vegin que estem per davant d'ells. Això és el que hem d'aconseguir que vegins.

No obstant si no ho podem aconseguir, nosaltres seguirem siguent igual de pericos que fins ara. Igual de pericos que abans i després de la final de Glasgow, igual de pericos que el dia de la Real Societat, igual de pericos que sempre, perque la força d'un sentiment és molt més que qualsevol derrota o victòria.

Per nosaltres i per tots; ENDAVANT ESPANYOL!!!!!!!!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Vinga, vinga, som-hi, som-hi!!!!

A matxacar-los, a humiliarlos!!!

Emilio ha dit...

Albert, veig que quant al derby, tenim uns plantejaments molt similars. D'altra banda, es pot guanyar o perdre, però si l'equip dóna la cara en tot moment, jo estaré content.
ENDAVANT FORÇA MAGIC ESPANYOL

Spitfire ha dit...

Quines ganes... el derby ha tornat!! Com bé diu l'Emilio, podrem guanyar, empatar o fins i tot perdre, pero donarem moltíssima guerra! Tant a la gespa com a la graderia!

Pericoscopio ha dit...

El derby en mi opinión se nos presenta en el mejor momento y esto hay que aprovecharlo, asi que espero k suene la flauta y nos llevemos a los "otros" al seu culerot jejejej

saludos!!!!!

Emilio ha dit...

Albert, mandamé un correo a emiliocorbacho@hotmail.com

Tenía tú mail, pero cambié de cuenta y lo perdí.

Un saludo.

Albert ha dit...

Estic segur de que l'equip sortirà al 100%, i mentres això passi podem estar contents.
Salutacions i A PER ELLS!

Stubbins ha dit...

Bon post! Carregat d'emoció i de unes ganes incontingudes de que comenci el partit.

Tens molta raó en lo de que cada cop la gent comença a veure el que és realment el Barça i que l'Espanyol. La gent comença a estar cansada de Barça, no pel club en si, sino per el famós "Entorno".

Endavant Pericos!!

futbol blanc-i-blau ha dit...

un 10 pel teu post, a més tens molta rao en q cada cop més gent comença a veure l´espanyol d´altra manera. crec q estem en uns anys q poden ser historics per el nostre club, q podem aspirar a alguna cosa mes q no anar a 2ona i ser cada cop més grans.