dimecres, 12 de desembre de 2007

Regust Amarg


Del partit de diumenge no sé si s'en poden treure gaires conclusions, i si és que s'en pot treure alguna, quasi totes les que em venen a la ment són negatives.

Podem començar dient que un partit que es té quasi finiquitat amb un 1 - 3 en el marcador, no s'hauria d'arribar al final sense els 3 punts al sarrò. Això és més important encara quan ja ha passat moltes vegades aquesta lliga i també en els minuts finals. Partits contra Betis, Mallorca, Recre en són una mostra. El dia del Sevilla ho vam salvar al final.

Però bueno, no podem només enumerar les coses negatives, per altra banda estic content perque es continua demostrant que aquest equip és capaç de remuntar partits que es posen d'esquenes només de començar; Barça, Bilbao, València... els vam començar perdent en els primers minuts de joc i finalment no n'hem perdut cap d'aquests.

També és de lloar el gran joc que va fer l'equip a la primera part i més encara els grans gols que va marcar en tan sols 15 minuts.

Cal dir que també hem guanyat alguns partits en els últims minuts, per lo tant potser la balança s'equilibra. Jo diria que l'any passat vam tenir força sort en els últims minuts d'alguns partits (això si, vam buscar els gols i no vam defallir en l'intent); ara de memòria em venen el partit contra Ath. Bilbao, Betis i segurament que algun altre, aquest any també amb l'Ath. Bilbao i Sevilla.

Nota negativa... després d'anar a Saragossa i despedir així els 29 anys, el dilluns vaig començar els 30 amb un costipat impresionant que encara em dura. Espero estar bé pel cap de setmana, que si bé no podré anar a Montjuic, que almenys em deixi celebrar amb els amics aquesta edat, que pel fet de ser un nº rodo sempre sembla més important que normalment. Jo dic que lo important és anar sumant i no importa els anys que facis si no com els aprofites i disfrutes.

Dissabte arriba el Levante... partit a priori senzill, però igual que a Saragossa després de marcar el 3er gol en volia més perque sabia el que podia passar, també aquest cop contra el Levante passa el mateix. Un equip a priori molt senzill, amb més estadistiques negatives cada dia que passa, però tots sabem que quan arriben partits com aquests a Montjuic les coses no són fàcils si no ho comenem a encarrilar des de bon principi.

A veure si les coses no es torcen i continuem fregant la linia de la Champions fins al final de la primera volta, només així podrem fer coses grans a final de temporada.

Que segueixi la ratxa!!!!!!