dijous, 18 de juny del 2009

Parlant del Nou Estadi

He estat escoltant el programa de Sergi Mas a la Com Radio. Fet des del Nou Estadi de Corenllà - El Prat. En el programa han entrevistat a n'en Dani i han parlat bastant del Nou Estadi i el que significarà per l'espanyolisme.

Han parlat de que segurament molta gent ploraria a l'entrar-hi... Jo he plorat molt poques vegades per l'Espanyol i només una en el camp de fútbol, no ha sigut presisament ni per cap salvació, cap ascens, consecució de copes del Rei, subcampionat de UEFA... les meves llagrimes sempre han sigut d'emoció, d'orgull... Just abans de començar el partit a Glasgow i veure tanta gent perica i aquella gran bandera que baixava des de l'ho més alt de la tribuna lateral cap a la gespa va fer que plorés com una magdalena... mai havia viscut alguna cosa així. Les altres llagrimes caigudes per l'Espanyol han sigut a casa veient algun video de la història del club, de l'afició... però estic segur que el dia que entri a Cornellà tornaré a plorar. Ja avui escoltant el programa i quan en Sergi Mas l'hi ha demanat a n'en Dani que definis diferents persones o coses amb poques paraules i ha dit: Cornella - El Prat: Casa nostre... els ulls ja se m'han tornat a humitejar.

El dia 2 d'agost serà un dels més recordats a la meva vida!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Albert, em sembla que el 2 d'agost serà un riu de llàgrimes... d'alegria!

César C.A. ha dit...

Jo no crec que plori el primer dia que vagi al Nou Estadi, tot i que soc de llàgrima fàcil, pero suposo que no ho faré. El que sí espero es que em quedin records inborrables d'aquell día, igual que en tinc d'altres ocasions importants i que gaudeixo de tant en tant, buscant-los en el "disc dur" del meu cap.

Allà ens veurem el dos d'Agost.

César

Emilio ha dit...

Yo no soy de lágrima fácil, y mucho menos con el fútbol. Por suerte o por desgracia, me suelo guardar mucho los sentimientos en público, por lo que dudo mucho de que se me escape alguna lagrimilla el día 2.

Aunque nunca se sabe ^_^

Guim ha dit...

Ja falta menys...d'aquí no res estarem a Cornellà gaudint amb l'Espanyol - Liverpool.