dissabte, 5 de setembre del 2009

Una setmana

Una setmana és el que queda perque torni la lliga a casa. La lliga arribarà i estrenarà l'estadi de Cornellà - El Prat. I que millor que fer-ho contra un dels millors equips d'Europa, el Real Madrid. No tinc cap simpatia per aquest club, com tampoc pels nostres veïns F.C. Barcelona. Són els dos últims clubs del mòn a qui m'agradaria veure campió d'alguna cosa, ni que sigui un torneig de pecotilla. No vull que guanyin mai. Però és de reconeixer que encetar aquesta temporada amb la visita del Madrid és el millor que ens podia passar.

Després de la inauguració del camp amb un ple històric a Cornellà - El Prat, sembla ser que haurem de tornar a penjar el cartell de "no hi ha bitllets" a les taquilles de l'Estadi. En partit de lliga i sense regalar entrades, no sé si havia passat mai a can perico.

Aquest cop tothom s'haurà de rescar la butxaca i el millor de tot és que a les grades com a molt hi haurà uns 2500 madridistes. Fins ara a Montjuïc cada cop n'hi havia menys, però és de reconeixer que n'hi havia masses i que alguna vegada fins i tot havian arribat a ser més de 10000. El pitjor era veure'ls com campaven a "sus anchas" i es creien amos i senyors de l'estadi en qüestió. Ens veien com un germà, un germà petit. Una prepotència insoportable.

Disfruto molt guanyant al Barça, no hi ha res comparable a aixó tret de guanyar algun títol o partit super important per nosaltres (tots ho són), però veure els aficionats blancs marxar del nostre estadi amb la cua entre les cames i sense ganes de fer voleiar les seves banderes m'omple d'orgull.

Aquest cop Cornellà no els deixarà viure. Estic segur que no s'els sentirà. Aquest estadi i més en un partit com el de dissabte on serà ple a vessar de pericos que no pararem de cridar i cantar a favor dels nostres, farà que la presencia dels blancs passi totalment desapercebuda.

Dani Jarque la victòria o la sola presencia de tota aquesta gent perica a les grades serà un gran homenatge cap a tu. Sé que des del cel o des d'on siguis apoyaràs tot el que faci falta a aquest club que també és el teu.

Per tot això, no hi ha més que dir dues paraules:

ENDAVANT ESPANYOL!!!!!!!!!

4 comentaris:

Bender ha dit...

A veure què diran tots aquells que fa uns anys deien allò tant asquerós del 'mini-Bernabéu'... Culés, merengues... 'This is Cornellà-El Prat'

PeRiCuS GoLfUs ha dit...

esperem poder fer un bany a la grada i al camp (com a mínim guanyar-los. Cornellà - El Prat ha de ser com aquella llegendària semifinal del gol de Posse, blanc-i-blau a rebentar fins el final.
salut !

Alfred Puig ha dit...

Doncs jo trobo que encara els hi surt bé de preu als merengues,poder veure a la Galaxia II. Salut i Espanyol

César C.A. ha dit...

Va nen!! que ja ha arribat el moment!!!
Jo, os envejaré entre els "vivan los novios" i els brindis de cava ;) .

A por ellos!!

César