dimecres, 12 de maig del 2010

SEMPRE TAMUDO

A la meva memòria tinc guardats molts dels gols de Tamudo i d'alguns les dates en que els va fer. Gols que han passat a la història del club per la seva bellesa (Celta, Sevilla, Madrid...), gols que han passat a la història per la seva importància (Mestalla, Bernabeu, Murcia...), gols que han passat a la història per haver assolit un récord i fastiguejar al rival etern (Tamudazoooo, Bonano, 3-1...) i així podria anar afegint gols i gols fins arribar a l'última jornada de la temporada passada on per fi va poder fer un hat trick. De hat trick ja n'havia fet un altre, però l'àrbit de torn no va considerar gol un "gol fantasma" contra el Villarreal a la temporada 2007/2008.

He assistit a molts d'aquests partits, he cridat el seu nom moltissimes vegades, m'he pogut fotografiar amb ell també dues vegades; una a un llarguissim tunel de vestidors de l'orinal just abans d'un partit de la selecció catalana on jo participava en els proglegomens del partit ballant una sardana el centre del camp, i l'altre en el partit de pericos solidaris entre els equips de la UEFA 88 i Copa 2000.

El que més greu em sap és que el dia de la seva despedida no vaig poder ser a Cornellà - El Prat. Aquest any m'he perdut 5 partits, però al que més greu em va saber perdrem és aquest últim. Aquest dia hi haviem de ser tots. Perque tot el que ha fet TAMUDO per l'Espanyol s'ho mereixia. Ell igual que tots nosaltres els seguidors ha participat des de la gespa en tots els moments importants dels últims anys. Crec que no és agoserat dir que ell ens ha salvat, ell ens ha donat almenys una copa i que gràcies a ell som on som.

I una altra cosa que mai no entendré, és perque en Tamudo no va anar a l'Eurocopa de Portugal l'any 2004. Això és increible.

2 comentaris:

Jaume21 ha dit...

El que si que és increible per a mi és que Tamudo va clasificar a Espanya per la Eurocopa que vam guanyar al 2008 i no va jugar ni un sol partit d'aquesta competició quan el seleccionador Luis Aragonés va dir que jugaria com a mínim un sol partit.

TAMUDO PER SEMPRE

Sentimiento Perico ha dit...

Ahir, avui i sempre Tamudo!.

Salutaccions.