dijous, 31 de desembre del 2009

ADÉU 2009

Adéu 2009, no tornis. Que dolent aquest any per tota la familia periquita.

Havia de ser un any plegat de bones noticies sobretot per l'innauguració del camp, però al final ha sigut un any que tots voldriem que no hagués existit, que passes per alt, que no hagués passat res del que ha passat.

Fútbolisticament ha sigut un any nefast. Només 10 partits a tope per salvar un decens cantat des de feia temps i la resta molt dolent.

Però el que cap de nosaltres hagués volgut viure va ser la mort del nostre capità. No sé, n'he parlat dues o tres vegades en aquest blog però cada cop que la cosa sembla que ja queda una mica lluny i no t'afecta tant, hi ha algu que t'el recorda.

Ara estava mirant les noticies i en acabar han fet un "anunci resum" amb la cançó d'en Lluís Llach. Era un resum amb imatges de l'any i tant bon punt han ensenyat l'imatge del nou estadi de Cornellà - El Prat el dia de l'innauguració en el moment que l'escut es partia en mig la gespa del camp se m'ha posat pell de gallina, alguna llagrima als ulls... No he recordat aquell dia, he recordat el que la següent imatge a la tele ha mostrat. La mort d'en Dani Jarque. Que fort, vam viure un moment esperat per tots durant tants anys i ara resulta que en veus una imatge i també m'agradaria que no hagués succeit. Veig aquest moment i em recorda que els pericos no som felissos com aquell dia, que tot va canviar una setmana més tard.

En fi, desitjo que per tots nosaltres aquest any sigui molt millor. Sé que no es podrà borrar mai el que ha passat aquest any, però hem de fer algu gran per poder-ho dedicar al nostre GRAN CAPITÀ.

BON ANY 2010 PERIQUITOS!!!