diumenge, 20 de maig del 2007

GRACIES JUGADORS

Ells s´ho mereixen, ells fan que em senti encara més orgullós de ser perico, ells són qui han fet que des de dimecres no m´hagi tret les meves samarretes de l´Espanyol i les hagi lluit per Torroella. Gracies a ells hem arribat a la final. Gracies a ells molts estem encara més orgullosos de ser pericos i gracies a ells hem reclutat algun que altre pericu nou. Per tot això: GRACIES PER HAVER-NOS FET SOMIAR. Amb aquest sentiment segur que hi tornarem. I sobretot, gracies a n´en Valverde per haver-nos fet gaudir de bon fútbol.

5 comentaris:

Guim ha dit...

Doncs si, ara més que mai estem orgullosos de ser pericos.
Visca l'Espanyol!
Salutacions!

Emilio ha dit...

De vuelta a casa hice escala en Mallorca. Todavía llevaba la camiseta puesta y fueron muchos los que me dijeron : " Joder, que partidazo hicisteis " o " merecisteis ganar ", o " hacía tiempo que no veía un partido tan bueno ". En definitiva, creo que nos ganamos el corazón de los aficionados neutrales. Hay que aprovechar esta corriente de simpatía que ha generado la final. Ahora es el momento de hacer una buena campaña publicitaria para como tu dices, reclutar nuevos pericos.

Spitfire ha dit...

Amen Albert, amen. De tornada, quan vam arribar a Reus encara vestits amb les samarretes de l'Espanyol, un navarrés ens va felicitar i ens va dir que endavant, que tindriem més ocasions...

Anònim ha dit...

Aquesta tarda ovacions a Montjuic quan sortin els jugadors, s'ho mereixen, i l'any k be a verure si podem repetir en la competició.

Ferruti ha dit...

Yo además de estar orgulloso de ser perico, estoy seguro que no vamos a tener que esperar tanto tiempo para volver a revivir otra final.

A la 3º será la vencida.