diumenge, 10 de juny de 2007

Per què?

Som diumenge a la tarda i ja han passat forces hores des que va acabar el partit d'ahir a la nit. Tot això segueixo sense estar del tot content. La meva felicitat no és completa. Tots sabem que ahir mereixiem guanyar aquest partit i trencar així una mala ratxa que ja portava 25 anys de no guanyar a l'orinal.

Per què un àrbit ha de condicionar de tal manera un partit? Per què si veus que tot un equip amb 11 jugadors et vé a protestar airadament no pots entrar en raò i veure que l'has cagada? Per què si aquest gol el fa Tamudo ens l'haguessin anulat? Per què sempre ens putejen? Per què sempre passa el mateix? Per què fer un gol amb la mà és ser murri (eh, senyor Puyal)? Aquesta pregunta següent no me l'hauria de fer perque ja sé on visc, però: Per què no es canten igual uns i altres gols a la radio pública catalana? Per què després d'haver empatat al camp d'un aspirant al titol no estic content al 100 %?

Per què soc periquito? Això si. Perque és lo millor que hi ha. Perque és lluita constant. Perque tot i ser subcampions de UEFA seguim estant orgullosos de ser del nostre equip. Perque tot i les adeversitats que ens envolten veig que mai ens deixem vencer. Perque no ens rendim mai. Perque no som prepotents i les coses s'han de fer pas a pas. Perque mai donem res per perdut, però tampoc per guanyat. Perque som d'una pasta diferent. Perque els petits també tenim dret a existir. Perque no tot és blanc o negre.

Per tot això i molt més soc periquito. Però no puc parar de plantejar-me tots aquests perques.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Catalunya més que un club!

No té solució Albert!...val més ser modest i caminar amb el cap ben alt siguent subcampió de Uefa, que ser un cregut i pensar que la ciutat porta el nom del club!...

...tan de bo tornés Joan Gaspar!

Tamudo President!

Salut!

(edu)

Anònim ha dit...

Si Tamudo hubiera metido un gol con la mano, entonces hoy estaría en busca y captura. No podría salir de casa y se hubiera publicado ya una recompensa por su cabeza. En cambio si lo marca el enano, entonces es la mano de Dios.

Así de injusto es todo.

VISCA L'ESPANYOL i VISCA TAMUDO!!

Anònim ha dit...

Lo que dice Ferruti es verdad, y encima se parodia lo de messi por haber sido igual que lo de maradona..pero por dioss! ahora espero que se den cuenta que existimos, que no nos digan fachas, y que somos catalanes igual que ellos y de momento estem deixant en nom de Catalunya mes adalt que ells. Força espanyol!!!

Anònim ha dit...

sous uns periquitos de merda, desgraciats