dilluns, 25 de juny del 2007

PERICOSONLINE

Pericosonline és la pàgina on més pericos coincidim. Durant força temps va ser més important inclús que la web oficial del club. Crec que per sort la web del club s'ha posat les piles; potser per la competencia? A pericosonline sempre eren els primers en penjar qualsevol noticia referent al nostre estimat club i a més ens dona l'oportunitat de comentar-la i intercanviar opinions amb altres pericos.


Pericosonline i la seva gent m'han fet posar la pell de gallina, m'han fet emocionar... pericosonline ha sigut una de les novetats més importants dels últims anys en l'entorn del club. Crec que per un club com el nostre i ignorat totalment per gran part dels mitjans de comunicació catalans, pericosonline és un gran referent i un mitjà molt important per tota l'afició perica.


Gracies a tota la gent que fa possible que molts pericos estiguem molt més informats del que succeeix en el nostre club.

GRACIES POL!


També des d'aquest blog vull felicitar a la Uniò Esportiva l'Estartit pel seu acens a la Superlliga femenina. L'any que vé podré veure l'Espanyol femení aquí al costat de casa. Un desig: Espanyol femení campiò de lliga i copa 07/08 i l'Estartit que faci una bona temporada i aconsegueixi mantenir la categoria. Per cert el president de l'Estartit és un gran perico soci de la penya des de fa molts anys i també va ser amb tots nosaltres a Glasgow.

Felicitats Carles!

3 comentaris:

Emilio ha dit...

Para mí hay un antes y un después como perico tras conocer P.O.L.

Antes, vivía el españolismo en soledad. Iba al estadio yo solo o acompañado de la parienta, veía el partido y luego vuelta a Ibz. Tras conocer P.O.L., empecé a quedar con otros pericos para tomar una cervecita y hablar un poco antes de los partidos y acabé en La Curva y siendo socio del club.

Larga vida al P.O.L.

Anònim ha dit...

Jo gràcies a POL sóc cada vegada més perico. Pericosonline és casa nostra.

Barcelona Blanquiazul ha dit...

La verdad es que sí que POL tiene mucho mérito. Lo que hacen por el espanyolismo, desinteresadamente por supuesto, es una labor muy muy difícil de realizar y que hay que valorar mucho.

A falta de un "Marca" o un "Mundo Deportivo" que narre lo que le sucede a nuestro club, y ante la deficiente web oficial, la figura de POL se engrandece aún más.

¡Larga vida a POL!

Saludos.