divendres, 13 de juliol del 2007

Temes diversos

Si les coses no es torcen, amb el fitxatge gairebé fet de Milan Smiljanic haurem aconseguit el que fa moltes temporades no haviem vist; tancar el periode de fitxatges abans del començament de la pretemporada i portar a Montjuic a tots els jugadors que ens haviem plantejat portar.

Ara per ara, a simple vista semblen tres bons fitxatges, tot i que caldrà veure en el transcurs de la temporada si donen el resultat que d'ells s'espera.

Pel que fa a les baixes de moment no hem canviat massa en respecte la temporada passada. Velasco és la baixa més significativa i ja es va anunciar al finalitzar la temporada. Caldrà veure si aconseguim colocar a Costa en algun club interessant per ell i que paguin la totalitat de la fitxa. També falta tancar el tema Gorka. Sembla ser que les eleccions a l'Ath. de Bilbao les ha guanyat l'únic candidat que no tenia lligat el fitxatge de Gorka, a partir d'ara que passarà? Entenc que Gorka vulgui marxar. És un bon porter i al ser porter no pot gaudir de les mateixes oportunitats que tindria un jugador de camp. Per mi ara per ara és millor Gorka que Kameni i m'agradaria que es quedés, però si no pot ser... que paguin la clausula i que marxi.

Costa és un jugador a tractar a part. Potser si té cualitat, però crec que els seus actes d'indiciplina, la poca integració en el grup i la poca involocració amb el club fan que molts de nosaltres preferim veure'l lluny de Montjuic la temporada vinent.

De totes maneres el mercat de fitxatges no està tancat i jo fins que no arribi el mes de setembre i s'hagi tancat no estaré segur de que segueixi Luis Garcia, Jarque o algun altre dels nostres.

Pel que fa als canterans, crec que Sergio Sánchez es va passar quan va deixar per terra Valverde i va dir que volia triunfar en el Madrid, però també crec que si el deixem escapar perdrem un bon central de present i encara més de futur. A n 'en Julian li vindrà vé anar cedit una temporada al Sevilla B, però espero que aquests no hagin posat una opció de compra per quatre xavos (3.5 milions d'euros). Robusté... no tinc clar que es farà amb ell, però encara li queden anys de contracte i jo intentaria cedir-lo a algun equip de segona o primera perque la temporada vinent torni amb nosaltres. I per últim Jonathan, que és l'eterna promesa. Jo ja no sé si és que no li hem donat prous oportunitats o si realmen el noi no serveix per un equip de primera.

Avui s'ha sortejat el calendari. Jo l'any passat després del partit contra el Nàstic vaig sortir tant emprenyat de Montjuic que em demanava un dels grans de la lliga per començar. Més que res amb la ironia de que si hem de perdre el primer partit; sigui amb el Getafe, Nàstic... doncs tant per tant perdre amb un dels bons. Ara ens ha tocat el Valladolid, i estic esperençat i crec que començarem la lliga amb bon peu.

Tenim equip, tenim entrenador, tenim sistema i tenim una afició i uns jugadors amb ganes de fer algu gran en aquesta lliga.

Ara des d'aquí aprofito per saludar a tots els blogers pericos. És maco veure com cada dia som més.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic convençut que enguany hem fet les coses bé i els 3 fitxatges que han arribat aniran d'allò més bé.

Si marxa Gorka (confirmat segons les eleccions de l'Atheltic d'ahir) tenim un bon porter (Kameni), tot i que jo prefereixo Gorka.

Esperem que sigui veritat allò de que Luis Garcia també es queda, perquè havia sentit rumors que ja ho tenia fet amb el València.

Per cert, avui he conegut el teu blog, espero visitar-lo sovint!

Anònim ha dit...

Yo realmente estoy sufriendo porque cada día que se habla de nosotros es por algún rumor de marcha.

Pero este sufrimiento es debido a que creo que si mantenemos el bloque esta temporada vamos a disfrutar y vamos a ver hacer a este equipo cosas muy grandes. Ya lo verás.

Anònim ha dit...

Aquest any és diferent dels altres. S'estan fent les coses bé. Si marxa Gorka tenim Kameni que no és dolent ni molt menys. I ara amb Lola, Clemente i Valdo tenim un equip molt competitiu.

Per cert, visiteu el meu bloc http://sempreperico.blogspot.com/ i responeu a l'enquesta formulada per tal de saber l'ànim de cara la propera temporada, gràcies.

Emilio ha dit...

Han pasado tan solo seis días desde que colgaste este post y fijate lo mucho que han cambiado las cosas. Se ha ido Pandiani, hemos cedido a Costa, vendido a Robusté y parece que Jonhy tendrá otra oportunidad pero ojo, que el mundo este se mueve muy rápido e igual en seis días mas todo ha vuelto a cambiar.