diumenge, 2 de desembre del 2007

El Derbi


Content! Així és com estic després del derbi d'aquest vespre a Montjuic. Normalment no hagués celebrat un empat, però després de veure com ha anat el partit, hem obtingut un bon resultat. Ells són els que marxen amb la sensació d'haver deixat perdre dos punts i estar dos punts més lluny del lideratge.

Amb aquest ja són 3 derbis sense coneixer la derrota i esperem que continui la ratxa. La primera part ha sigut molt dolenta, mira que em costa reconeixer aquestes coses, però per moments semblava que estava veient un rondo del Barça. Això si, aquest equip sense Messi no és tan equip.

L'ambient a Montjuic... els moments abans de començar el partit m'ha recordat la final de Mestalla. Durant el partit una mica de tot, però s'ha de reconeixer que costa molt animar si l'equip no hi posa de la seva part i això ha fet que la primera part a la graderia (almenys la meva banda) hagi sigut una mica freda.

Les entrades a mitat de preu sembla que han fet efecte i que les han utilitzat pericos. Feia molts derbis que no veia tants pocs culers (no n'he vist cap) barrejats en mig de les grades dels pericos.

Boixos Nois; existeixen. Patètic el comportament de l'afició culé durant el minut de silenci i també patétic el llençament de objectes i de bangala des de la seva grada, cap a la zona on hi havia els pericos. Molt trist.

Jo estic content i la veritat és que vist lo vist ja en tinc prou. Ara anem a Saragossa; potser hi vaig. I allà s'ha d'anar a guanyar si seguir amb aquesta super ratxa que portem amb 10 partits sense perdre.

Endavant Espanyol!!! Endavant afició!!!
PD. Al arribar a Montjuic he tingut feina a trobar gent de qui tenia el seu carnet i m'ha sigut impossible voltar massa. Especialment per l'Emilio, nos vemos en otro partido si el ajetreo y los nervios de antes del partido lo permiten. Un abrazo.

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Ei Albert!

Quin derbi tu! Feia temps que no es vivia un derby així de vibrant, tens i emocionant. Ja tocava!

Per l'Espanyol no és mal resultat, ja que continueu amb la bona ratxa de resultats. Pel Barça tampoc ho és vistos els darrers resultats que treuen fora de casa.

Bona sort si viatjes a Saragossa!

Emilio ha dit...

Albert, otra vez será.No ganamos no, pero 10 partidos invictos es buena cosa. Además, los culerdos nos nos ganan en liga desde hace ya casi 20 meses, ni en su casa ni en la nuestra.

Unknown ha dit...

Bon punt i millor remuntada. Som collonuts

Spitfire ha dit...

L'ambient abans de començar, de traca i mocador! Quin goig veure tot el lateral envoltat de banderes!

I del boixos... millor no dic res perquè m'escalfaria massa ràpid. Els meus pares estaven just al costat i ho van passar molt malament. En fi, que 1 puntet i ja van 3 derbys seguits sense perdre!

futbol blanc-i-blau ha dit...

és cert, 3 derbis sense perdre, curiosa estadistica, i segurament una de les millors ratxes de derbis. i ara nomes falta continuar-la i guanyar al nou camp despres de més de 25 anys.ostia quina trempera!!

Anònim ha dit...

Era una bona oportunitat per passar per davant seu i quedar-nos en zona Champions...però ja ho farem més endavant! Avanti Espanyol!
Salutacions perico!

Guim. www.la-chatarra.blogspot.com