dissabte, 16 de febrer de 2008

La Bandera de Sant Gregori

D'aquesta foto ja en fa uns quants mesos, concretament el dia que ens vam enfrontar al Werder Bremen en el partit d'anada de les semifinals de la copa de la UEFA. En aquells moments podies veure en diferents pobles o ciutats de Catalunya banderes i bufandes de l'Espanyol en els balcons, teulats...

A hores d'ara la veritat és que no s'en veuen tantes, però un dia que vaig anar a Girona i amb l'autopista plena de gom a gom, va coincidir que vaig estar una bona estona parat a la zona de Sant Gregori. Mirant les cases que quedaven a la meva esquerra em vaig adonar que una mica allunyada de mi en un teulat onejava una gran bandera blanc i blava de l'Espanyol. Em va agradar haver trobat aquell emboç de trànsit en aquell moment. Ara cada cop que passo per aquella zona giro el meu cap un moment per poder veure la bandera com tot i el fred, la pluja o el vent que pugui fer la zona segueix onejant.

Amb això n'hi ha prou per posar-te la pell de gallina. Des d'aquí dono les gràcies a aquest anònim perico per alegrar-me alguna tarda o matí a l'autopista AP-7.

Endavant Espanyol!!!!!

6 comentaris:

Emilio ha dit...

Fue una gran idea aquella de llenar los balcones de banderas en los días previos a las semifinales.

En mi penultimo viaje a Montjuic compré una bandera igual que la de la foto, lo que pasa es que yo vivo en el campo y la ponga en donde la ponga no la verá casi nadie. Aun así, estoy buscando a ver si encuentro un mastil largo y fino para ver si con un poco de altura consigo que por lo menos se vea desde el camino.

Anònim ha dit...

Yo vivo en un 1º piso y como la ponga... No dura ni un día ya que si quieren se pueden subir a arrancarla.

La verdad es que alegra el día a uno lo de ver una bandera por la calle.

Spitfire ha dit...

Jo també vaig penjar la meva durant la UEFA de l'any passat... quins records! I quin gust donava de bon matí anar pel carrer i veure una bandera del RCDE penjada!

Emilio ha dit...

Ferruti, yo pensaba que lo de la "guerra de las banderas" en el Pais Vasco era cosa del pasado ^_^

Anònim ha dit...

La bandera de St Gregori no l'he vist però al poble de Llorà n'hi ha una que t'alegra l'entrada al poble. Espero que Pericosonline torni a fer aquesta brillant iniciativa.

Salutacions.

-23-oca_008 ha dit...

Cuando ganamos al Werder, colgué yo mi bandera en la calle Guipúzcoa, bien visible para todos los que venían deasde Badalona.

Te dejo el enlacee para intercambiar enlaces (!!?): http://rcde1900.blogspot.com

Un saludo!