dilluns, 7 d’abril del 2008

Igual que la meva dutxa

Després de força temps de tindre pis propi, per fi he donat el pas i m'en vaig a viure-hi. No sé com anirà i si m'en sortiré de viure sol i amb totes les feines de casa a carrec meu. Era tant fàcil viure a casa...

Ahir va ser el prime dia i com és de costum em vaig aixecar i vaig anar a dutxar-me. Al principi tot bé, comença a sortir aigua freda i es va escalfant mica en mica. Odio dutxar-me en aigua freda i més ara amb aquest temps. Bueno tot anava bé fins a mitja dutxa i a mig ensabonar sense saber com l'aigua va començar a refredar-se cada cop més fins que va sortir del tot freda. En fi em vaig acabar de treure tot el sabó i vaig sortir amb fred de la dutxa. Es veu que s'havia parat la caldera i jo sense saber el perque.

El que li passa al nostre Espanyol tot i que encara no s'ha independitzat fins a l'any vinent, és més o menys el mateix. Vam començar amb aigua freda, s'anava escalfant mica en mica. La dutxa era relaxant, gustosa... però quan l'aigua estava al seu punt i ja havia agafat el gust a això d'estar a la dutxa, es para la caldera i arriba l'aigua freda. Una aigua freda que la veritat no la sabem parar. No sabem on és aquesta aixeta o tan sols la de l'aigua calenta i poder-la regular.

Ara per més que ens hi esforcem (potser no prou) les coses no surten bé. La sort que teniem a la primera volta ara ens ha fallat. No la trobem enlloc i són els altres que la tenen. No trobem portaria ni tant sols de penal. Un parell de pilotes al pal i tot i atacar durant tota la segona part la pilota no va voler entrar. No sé que s'ha de fer.

Com que no es pot parar l'aixeta abans de que acabi la temporada, demano que l'aigua es comenci a temperar. Que s'arregli la caldera, o que trobem l'aixeta de l'aigua calenta. Una de freda i una de calenta a vegades potser va bé, però tantes de fredes seguides... ja em comencen a preocupar.

Mentres tant:

Endavant Espanyol!!!!

2 comentaris:

Emilio ha dit...

Enhorabuena por tu independencia. Ahora sabrás lo bien que se vive en la casa de los padres ja ja ja.

Lo de que saliera agua fría podría deberse mas a una medida de ahorro de agua por la sequía que no a un fallo de la caldera. Ya sabes, con agua fría la gente sale antes de la ducha.

Sobre el Espanyol, hemos pasado de tomarnos una ducha calentita y reconfortante a que nos un "baño" tras otro jornada tras jornada con agua helada.

Spitfire ha dit...

Carai Albert, o m'espantis! Que jo vull idependitzar-me algun dia! Jajaja!

Si ja et comencen a preocupar els resultats, jo porto forces setmanes que no tinc ungles! Esperem que aquesta dutxa freda acabi aviat, que estavem molt mal acostumats i Europa és un caramel massa dolç per a que la primera volta ens el posséssin a la boca i ara ens el treguin. Una abraçada!