dimecres, 24 de setembre del 2008

La importancia d'un piromusical

Avui un cop més, els pericos ens sentim menys preats per la corporació catalana de radio i televisió. Avui al vespre hi ha partit de lliga de l'Espanyol al camp del Sevilla i per tots és sabut que des de fa una setmana aquest partit es va posar a les 10 de la nit perque així ho havien triat les televisions per poder-lo donar en obert. Doncs bé, avui resulta que és la diada de la Mercé a Barcelona. Celebren el priromusical i pel que es veu aquest acte dels barcelonins, té més importancia que un partit de lliga del que som seguidors molta gent de fora de la ciutat de Barcelona. Estem parlant de tv3 o de televisió del Barça o de Barcelona?

La primera part del partit la retransmetaran pel canal 33 i la segona part ho faran per tv3. Jo com molts altres pericos, aquesta nit no sintonitzaré tv3. Jo aquesta nit, posaré la Sexta. Si potser els comentaris d'en Montés i els seus, moltes vegades no tenen res a veure amb el partit, però abans que donar audiencia als qui ens menys preen, miraré el que sigui.

Endavant Espanyol!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ves, aquí eso no pasa. Durante las retransmisiones de los partidos ligueros, en tv3 se ve la misma programación que en el c33, ya que los derechos del fútbol los tiene IB3. Bueno, y la sexta claro.

Un abrazo Albert, y a por la bestia.

Albert Olivé ha dit...

A por la bestia desde un principio. Esta tarde a partir de las 6 ya empezaré a calentarme. Por lo que se ve hay algun perico que me cuela culés en el autobús. Estos culés hoy van a flipar y encima, como que para este autocar salen las cuentas de sobras, ellos seran los que con su intrumisión en él, pagarán el autocar del día del Villarreal. Ni por asomo me subiria yo a un de sus autocares de sus peñas.

Venga Emilio,que vaya muy bien la boda y a ver si a eso de las 12 una buena noticia llega a ti.

A por ellosssssssssssss!