dissabte, 20 de desembre del 2008

Any 2008

Aquesta nit a Montjuïc acaba un mal any pel nostre estimat Espanyol.

Un any aquest 2008 on ens les prometiem molt felices i amb moltes ganes de jugar la Champions. Tot va començar una nit de reis, amb poca gent al camp, però veient un espectacular joc del nostre equip en front del Villarreal. Un partidàs que semblava presegiar un bon any per tots els pericos.

Llavors ja va arribar el partit a Valladolid, amb record històric amb un gol encaixat amb només set segons de partit jugats... i a partir d'aquí tot varen ser desproposits. Una segona volta la de la temporada passada on només vam aconseguir 12 punts que per sort ens van servir per salvar la categoria sense patir.

Arribat l'estiu vam voler passar pàgina i començar una nova temporada amb millor peu que la que haviem acabat uns mesos abans. La veritat és que tot i que el joc de l'equip no era per il.lusionar-nos, a la segona jornada de la present lliga erem els liders en solitari de la primera divisió.

Ara arriba el Nadal, però abans, aquesta nit ens visita a Montjuic l'Atletico de Madrid. Un equip que històricament no s'ens ha donat del tot malament però que vist com està un i altre equip, els pericos no ens les tenim totes. Ells amb una ratxa de 14 partits sense perdre i nosaltres amb 1 punt aconseguit dels últims 18 possibles.

Ara el que vull és guanyar aquest partit com sigui i tancar aquest any. No vull oblidar, no podem oblidar, aquesta mala experiencia ens ha de servir perque en propers anys o properes temporades ens adonem que no es pot badar i que s'ha de jugar al màxim a cada partit.

A veure si podem acabar l'any tal i com el vam començar. Amb un partit en dissabte al vespre, retrensmés per la tele i amb un bon resultat a favor nostre. No demano jugar bé; això ja arribarà, però si que vull guanyar sigui com sigui.

Ara i sempre ENDAVANT ESPANYOL!!!!!!!

2 comentaris:

Tot Montmeló ha dit...

Seria brutal poder acabar l'any tal com el vam començar: gaudint de bon joc i amb un 3-0 al marcador. Però, sí, ben pensat, potser millor que només demanem guanyar... encara que sigui sense jugar bé.

Anònim ha dit...

Doncs de moment tocarà passar les festes en zona de descens...a veure si els turrons els hi donen força als jugadors i s'espavilen a partir del gener...que el camp de Cornellà ha de ser de primera divisió!

Una abraçada perico!