diumenge, 19 d’abril del 2009

L'autocar ha dit prou

Aquesta tarda en el partit viscut a Montjuïc contra el Ràcing tot ha anat molt bé, però al arribar al bus... no s'engegava. Es veu que ens hem quedat sense bateria i hem hagut d'estar a la Montanya Màgica fins a les 10 de la nit que han vingut els del servei 24 hores a fer el pont.

Mentre he vist el que mai havia vist, Montjuïc buidant-se de gent, autocars i més autocars de turistes amunt i avall, la montanya anant-se enfosquint amb el sol desapareixent poc a poc... i fins i tot les banderes que marquen la classificació a aquella hora del vespre encara seguien posades.

Sort de la victòria perque si no tot hagués fet molt de pal. Al principi ens ho hem pres amb resignació, amb "caxondeo" i fins i tot amb càntics de l'Espanyol. Alguns s'han assegut en una parada de bus turistic a fer la butifarra amb un joc de cartes que portava algu. Peró més tard han començat els nervis. El no entendre perque un servei 24 hores tarda 3 hores en assistir un autobus sense bateria...

En fi, ara prop de les 12 de la nit he arribat a casa i estic content perque a la classificació veig que l'equip està a tant sols 4 punts de la salvació.

Ojala l'aconseguim!!!

2 comentaris:

Guim ha dit...

Ostres! Quina mala sort amb l'autocar...afortunadament veu fer l'espera amb 3 puntets que ens permeten somiar.

Una abraçada i visca l'Espanyol!

Emilio ha dit...

Podría haber sido peor. Imagínate que hubiese sido con el autobús de vuelta de Soria ja ja ja.

Ánimos y a por el Sporting.