dimarts, 21 de juliol del 2009

Ja hi he estat


Va ser el dissabte dia 18 de juliol. Aquell dia estavem citats a l'Estadi de Cornellà - El Prat a una reunió de la FCPE, per parlar del nou emplaçament dels autocars.
No vaig tenir gaire sort, perque tot i que vaig poder veure l'estadi per dins, fer alguna foto... la reunió es va anar allargant i quan va ser l'hora de passar a veure els vestidors, el camp de gespa que hi ha sota la grada per l'escalfament dels jugadors, anar a peu de gespa... vaig haver de marxar a correcuita cap a Montjuïc a fer cinc nous carnets de soci.
M'hagués agradat poder acabar de fer tota la visita a casa nostre, però en aquell moment era més important acabar de fer les gestions com a president de penya. A vegades passen aquestes coses, tens la sort de poder veure l'Estadi abans que molta gent, però arribat el moment tampoc ho pots disfrutar al màxim perque vens de lluny i no et pots permetre el luxe de que et tanquin el punt d'atenció al soci i haver de tornar un altre dia.
En fi, ens hi veurem tots plegats el dia 2 d'agost. Aquell dia si que serà per disfrutar-ho, emocionar-nos... serà un dia especial i ja no tant pel Nou Estadi de Cornellà - El Prat, si no que veure tanta gent contenta, feliç... emocionarà a qualsevol.
Endavant Espanyol!

3 comentaris:

Emilio ha dit...

És el que té ser el president ja ja ja ja.

Pero almenys vas poder veure el camp, que altres fins al dia 2 no podrem.

Una abraçada

Sentimiento Perico ha dit...

Jo encara no he pogut veure l´estadi, i mira que tinc ganes.

La gent que ha tingut l´ocasió de veure-ho parla maravelles.v
Salutaccons.

http://sentimientoperico.blogspot.com

César C.A. ha dit...

Que cabroooooonn!!! (llegeixis com el ex-president Maragall ;o) ).

César