dijous, 9 de juliol del 2009

El mercat

Aquest any l'Espanyol m'està sorprenent positivament. Estem concretant els fitxatges que volem i sembla ser que aconseguim lligar totes les primeres opcions que tenim.

No obstant el problema està en les baixes que s'han de realitzar de cares a la temporada entrant. Estem a punt de començar la pretemporada i tenim una plantilla amb masses jugadors. De moment es parla bastant però no hi ha res concret. Això no crec que sigui massa positiu perque poc rendiment econòmic treurem de les possibles ventes. I pitjor quan haguem de donar baixes a jugadors que finalment marxaran amb la carta de llibertat.

No obstant, estic content em com s'estan fent les coses des del club. Si no han marxat jugadors és perque no han arribat ofertes importants. I; Sergio Sánchez o Luís García només poden marxar si es paga un preu raonable, si no... doncs que es quedin aquí que tenen qualitat per jugar al nostre Espanyol.

Estem a punt de començar una nova etapa en el nostre club i esperem sigui molt positiva.

Ara i sempre: ENDAVANT ESPANYOL!!!!

2 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Tens tota la rao, necesitem vendre o cedir a algun jugador, sobretot dels que juguen al centre del camp.

Salutaccions.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Emilio ha dit...

Costa llevar-se jugadors de damunt. El mercat (i malgrat la pasta de Florentino) està molt parat i no hi ha molts moviments. Malgrat això, jo crec que durant el mes d'agost es mourà tot bastant.

Saludos.