dijous, 24 de setembre del 2009

No m'ho pensava

Un dimecres nit i més de 25000 persones al camp de l'Espanyol??? Em semblava impossible. Si, jo era d'aquells incredols que creia que no podia ser viure un dimecres nit amb un ambient impresionant al camp de l'Espanyol.

I si dic que els 25130 que erem a Cornellà ens vam fer sentir com si en fossim molts més... això encara és més al.lucinant. Un partit atípic però que espero anar-m'hi acostumant. De fet a les coses bones un s'hi acostuma molt ràpid i espero que això passi cada partit.

Ahir contra el Malaga es va veure l'equip fent pinya, tots a una i amb un onze inicial al que espero que tingui continuitat i que qui vulgui entrar a aquest equip hagi de picar ben fort a la porta perque hi tingui lloc. Un equip on tots els 20 i pico jugadors saben que poden ser titulars. S'ha demostrat amb aquestes últimes lesions i m'agrada veure que es pot confiar amb la gent de la banqueta.

A més no puc deixar de recordar que ahir mentre estavem jugant, va neixer la MARTINA JARQUE, la filla del nostre gran capità.

Familia Jarque, moltes felicitats!!!!

5 comentaris:

César C.A. ha dit...

Només 25000??? Cony, semblava que fossim mes de 30000, quina diferencia amb la muntanya màgica!!
Per cert, em va agradar molt tornar a xerrar amb tu. Suposo que ens veurem a Collsacabra, no?
Ah, i el diumenge passat... el cel de Torroella va lluir blanc-i-blau (fixat en la foto del podi quan la publiquin ;) ).

Salutacions,
César

César C.A. ha dit...

Aquí la tens ;)

http://4.bp.blogspot.com/_C6AngkETbbQ/SsEDLQyLOPI/AAAAAAAAQgw/LT6InUBt97M/s1600/DSC_1607.JPG

Salutacions,
César

PS: Ah, on vaig posar "Collsacabra" volía dir Cantonigros.

Albert Olivé ha dit...

Ei César!

GRAN FOTO!!!
Quina llastima no acostar-me fins al pavelló,però a la nit següent havia d'anar a treballar i vaig voler dormir tot el que pogués.
No sé si ho saps, em van robar la bici el Nadal passat al garatge del meu pis, doncs ara veient la foto, el noi que està amb un nen en el podi "3" és qui em va vendre la seva bici de segona mà per poder poder seguir fent sortides amb la meva bici.

També jo em faig un lio amb Collsacabra, Cantonigós. La cursa es diu Collsacabra i anem a Cantonigrós?? Uf quin lio, de totes maneres ens hi veurem.

L'ho de la xerrada a la mitja parta contra el Malaga va estar bé i va ser curiós que vam parlar més d'orientació que pas de l'Espanyol; suposo que tant raro en tu com en mi.

Vinga salut i ens veiem diumenge!

César C.A. ha dit...

El mon es un mocador, jejeje, ja t'explicaré una anécdota que ens va passar amb aquest noi en un altre cursa.

Bé, ens veiem diumenge i per seguir el costum de canviar de l'activitat que estem fent, podriem parlar de l'Espanyol ;) .

César

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober