dissabte, 21 d’abril del 2007

DOS DESPLAÇAMENTS EN UNA SETMANA


Aquesta setmana posterior a la Setmana Santa vaig empalmar amb dos desplaçaments. Primer va ser Lisboa amb el ja històric partit a l'Estadi Da Luz del Benfica i més tard vaig passar el diumenge a Barakaldo i rematat amb un final no tant feliç a San Mamés.

Fa molts anys que esperava el moment per poder anar a San Mamés a veure l'Espanyol. Per una o altre cosa no ho he pogut aconseguir fins aquest any.

Mala sort la meva perque no vaig arribar al camp fins que ja s'havien disputat 20 minuts de la primera part, per lo tant em vaig perdre l'esplendid golàs d'en Jonatas. Diguem també que la meva posició al camp no era gens idonia per veure el fútbol. Estava just en un corner de l'estadi i per si això no fos prou, la meva ubicació era la tercera fila. De l'única cosa que em va servir això va ser per poder fotografiar a tots els reserves. Els tenia tots davant meu fent els exercisis d'escalfament; De la Peña, Luís Garcia, Marc Torrejon, Riera, Ito i Zabaleta van estar una bona estona davant meu. Hi havia estones que com que no veia massa bé el joc de l'equip em distreia mirant els exercisis d'aquests jugadors.Espero que demà davant del Betis les coses vagin més bé i aconseguim tirar endavant aquest partit.

4 comentaris:

Emilio ha dit...

Una putada la ubicación que te dieron. El fútbol no se ve bien desde tan bajo. Pero bueno, lo importante es hacer acto de presencia

Guim ha dit...

Setmana completa...primer vas gaudir d'una nit històrica a Lisboa (casualment un 12 d'abril) i després d'un desplaçament a un camp històric de primera. Salutacions!

Albert Olivé ha dit...

Si, però ja ús dic que això tampoc és massa normal en mi. Intento fer un o dos desplaçaments l'any. Aquest any amb el de Tarragona ja en són tres, el que passa és que se m'ha ajuntat tot en una setmana. Ah i espero a final de temporada haver fet 4 desplaçaments perque vull anar a Glasgow.

Spitfire ha dit...

Hola! Seguint la línea de blogs pericos acabo de trobar el teu! Enhorabona pel blog; ja estàs afegit a la meva llista de links ;)

Casualitats de la vida, jo també vaig estar a San Mamés la setmana passada. També com tu, era un desplaçament que feia temps que volia fer (tot i ser el primer que feia), i tot i la derrota, va ser genial. La Catedral del futbol té ben merescut el nom. I sobre el golàs de Jônatas... impressionant; un autèntic gol de JUGÓN! Salutacions!