divendres, 20 d’abril del 2007

JA ES PODRIA MORIR?


Avui veien la portada del diari el9 m'he quedat al.lucinat. En la portada hi tenen: "JA ES PODRIA MORIR" referint-se a Maradona, després del gol que es veu que va fer en Messi. Jo encara no he tingut "la sort" de veure'l. La veritat és que m'ha cabrejat llegir un titular així en un diari esportiu català. De fet jo crec que és culé i que escriuen en català i no pas un diari esportiu en català, De fet no es diferencia gens del que podria ser Sport o Mundo Deportivo. Potser aquests dos últims encara ens tracten una mica millor que no pas el 9. Després de llegir aquest comentari he pujat a l'ordenador i els hi he enviat un mail perque ho publiquin en el seu diari un dia d'aquests. A veure si tinc sort i ho fan.

La meva carta diu això:

JA ES PODRIA MORIR?

No sé si ús heu adonat de la portada que heu posat avui en el vostre diari. De veritat que em fa vergonya que un diari català pugui incloure aquestes frases en la seva edició. Llegint aquesta portada he arribat a la conclusió que si jo tinc un company a la meva feina que treballa millor que jo, ja em puc morir? El dia que un es jubili, estigui malalt i ja no serveixi per treballar ja es podrà morir? De veritat que el gol pot ser marevellòs, però arribar fins aquest punt... Crec que ús heu passat de rosca. De veritat ús recomano que intenteu canviar. Cada cop que parleu del Barça o d'algun dels vostres cracks perdeu els estreps.

Ara bé i ja deixant per tancat el tema, m'uneixo a la crida que fan els de pericosonline i he penjat la meva bufanda del centenari a la persiana de la meva habitació. A veure si demà puc anar al pis i penjar la bandera en el balcó. Ens hem de fer veure a Catalunya perque ens tinguin en compte. Des d'aquí animo a tothom a que també pengi la seva bandera al balcó.

Endavant Espanyol!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Encantat de poder veure un altre blog perico. Sembla que ya no som nomes 4 gats, i estem fent tots plegats una mica per el nostre club pel que fa el tema informatiu. SAlutacionsss

Albert Olivé ha dit...

Pericoscopio, t'acabo de posar entre els meus lincks a blogs pericos. Encantat de que hagis entrat i ja aniré visitant el teu blog. Salut i Espanyol!

Emilio ha dit...

Albert, es que tu tambien lees cada cosa..... ^_^

Yo la verdad es que vi el gol por casualidad, ya que suelo poner las noticias mientras desayuno. Bueno, es justo reconocer que es un gran gol. Tanto como reconocer que la defensa podía haber hecho una pequeña falta táctica en medio del campo y nos hubiesemos ahorrado toda esta matraka con el nuevo pelusa.

Albert Olivé ha dit...

Emilio, no es que ho llegeixi. A casa som subscriptors del punt i amb aquest diari ens arriba aquesta basura. La veritat és que només he vist la portada. No vaig a buscar ni lo de l'Espanyol, perque ho tinc de sobres en el pericosonline un parell de dies abans.