diumenge, 27 de maig del 2007

ANEM A MÉS

Després de veure l'alineació en el parti d'avui en el Colombino, n'hi ha per estar encara més orgullosos del nostre equip. Un onze inicial amb 9 jugadors de la cantera. Un onze inicial molt diferent del que venim acostumats. I una nova victòria molt treballada per part dels nostres. Ara tenim 15 dies per mentalitzar-nos i mentalitzar a tothom de que després de 25 anys, podem tornar a guanyar al Nou Camp.

Ara, que no em vinguin amb que fa 15 dies desitjaven que guanyessim la final de la UEFA. Jo també els puc dir que fa un any en el camp nou desitjaven i cantaven allò que hem escoltat tantes vegades de "A SEGUNDA OEEE". Ells no van aconseguir fotrens a segona. A veure si nosaltres aconseguim que no guanyin aquesta lliga.

ENDAVANT ESPANYOL!!!!

3 comentaris:

Emilio ha dit...

Ganar en el orinal sería un modo fantástico de terminar esta temporada.

Anònim ha dit...

després no ens volen reconèixer com el primer equipo de Catalunya, si veritablement som nosaltres els que fem nació, i vetllem pels nostres. Hi ha altres k volen recollir els fruits k nosaltres plantem.

Spitfire ha dit...

Orgull és poc per definir la satisfacció que em va provocar veure 9 canterans a l'onze titular. I encara més, quant alguns d'ells, senten els colors com nosaltres.
Jo tampoc oblido els crits del canòdrom l'any passat...