dimecres, 6 de juny del 2007

Ens tenen por!

Si, ens tenen por. Dissabte és el derbi i ja són forces els culés que m'han preguntat sobre el partit.

Què, ireu primats? Ens fareu un favor?... Són bastantes les preguntes que m'han fet referent al partit de dissabte. A mi només se m'acut respondrels que, si no tenen memòria. L'any passat eren ells els que ens volien a segona. Tots recordem els crits de "a segunda a segunda" que ens van dirigir en el camp nou. Ara algu que ho reconeix diu que cridaven en català... això no s'ho creu ningú i si fa falta anem a als arxius. A més que ho cantin en català o en castellà m'és igual, al cap i a la fi volien que baixessim. I jo vull que no guanyin la lliga.

També els dic que no han de tindre por. Els contesto amb la seva propia prepotencia. Com pot ser que un equip carregat d'estrelles reconegudes i preuades internacionalment tingui por d'un equip fet amb gent de la casa i de pedrera. Com pot ser?

Encara ens teniu por?

Des d'aquí només demano als nostres jugadors que surtin amb l'esperit i les ganes que han sortit en tots els partits de UEFA i importants de la lliga. Segur que amb aquestes ganes de guanyar i de correr no podran amb nosaltres.

Fa 25 anys que no hi guanyem. La veritat que jo ni m'en recordo. Si tot això arriba acompanyat de la perdua del titol la mateixa nit del dissabte, estaré encantat de la vida.

Visca l'Espanyol!!!!

CATALUNYA MÉS QUE UN CLUB.

6 comentaris:

Emilio ha dit...

Es normal. Durante años se han estado riendo de nosotros y ahora ven la posibilidad de perder la liga el día que juegan contra el Espanyol y les entra el canguelo.

Veremos que pasa. Lo bueno, es que nosotros tenemos los deberes hechos y todo lo que venga ahora, será para subir un poco la nota a esta gran temporada.

Spitfire ha dit...

I si no pasa res, jo estaré present a l'Orinal per tornar-los els càntics de l'any passat amb un "Adiós a la Liga adiós!". Si més no, encara que no aconseguim guanyar-los, el "Gane o pierda, el Bar$a es una mierda" no els hi treurà ningú! Una abraçada!

Anònim ha dit...

Estan cagaditos.. Jejejeje!!

Ojala les ganemos y les dejemos sin liga. Sería un remate final impresionante a esta gran temporada.

Anònim ha dit...

yo stic amb tots el examens de la uni i tic liadisim...pero com guanyem el diumenge...mare meva, aixo per mi sera la salsa del plat d'aquesta temporada. Ojala poguem celebrar algo diuemenge, i el blogs de tots nosaltres s'omplin de noticies victorioses. salutaciones...

Anònim ha dit...

aver si guanyen d'una vegada!! vincent vega

Emilio ha dit...

La cosa ha mejorado. Ahora ya no nos tienen miedo. Ahora ya nos odian. ( mas que antes se entiende ).

VISCA L'ESPANYOL I LA MARE QUE ENS VA PARIR A TOTS.