dijous, 6 de setembre del 2007

Fins quan hem d'aguantar?

Pobres equips catalans. Que ignorants que són amb la copa Catalunya. No ho veuen que aquesta copa és i està feta perque la guanyi cada any el Barça? La temporada passada qui va patir aquesta persecució arbitral va ser el Nàstic a semifinals i nosaltres l'Espanyol a la final. Aquest any ha sigut un equip que més molt simpàtic a mi. L'equip de la capital de la meva provincia. El Girona. Mare meva, quin penal que van pitar a favor del Barça i quin altre de tant clar van deixar de pitar en l'últim minut a favor dels gironins.

Fins quan? Fins quan haurem de patir aquesta persecució? Fins quan la federació catalana no obrirà els ulls i veurà el mal que està fent el Barça a la resta d'equips del nostre pais? Fins quan seguiran donant bola a n'en Laporta tot i no assistir a les reunions o assamblees de la federació? Quan se n'adonaran que Laporta i Villar són escoria del fútbol espanyol?

Tots els equips haurien de firmar un manifest on expresecin el seu mal estar pels arbitratges a favor dels culés. I fins que no es resolgués això, s'haurien de negar a jugar la copa Catalunya.

Estem farts de que ens prenguin el pèl!!!!!

1 comentari:

Albert ha dit...

Com tu el Girona també em cau un club molt simpàtic i precisament vaig anar a veure el partit de quarts de final entre Girona i Lleida. És molt injust sobretot pel equips de segona divisió B o tercera que juguen tants partits cada any de Copa Catalunya i quan arriben a les semis o a la final veuen com el bar$a és ajudat pels àrbitres a guanyar la competició.
No hi ha dret!