diumenge, 21 d’octubre del 2007

GOL GOL GOL!!!!

Al final aquest dissabte han tornat a marcar els mateixos jugadors que el dissabte passat amb la selecció espanyola. Vaig llegir en un comentari del POL "Espanyol 2 Madrid 1". Qui ho havia de dir que serien els mateixos golejadors de la setmana passada.

Que dir del gol de TAMUDO. El mateix Valverde a peu de banqueta ja ho ha dit tot en veure el gol "GOLAZOOOOOO". Que collons i tant que ha sigut un golàs. Mare meva si això el fa no sé qui, aquest gol fa tres voltes el mòn. Però bueno perque emoinar-nos en si farà una, dues o tres voltes al món, si al final els qui l'hem pogut gaudir en directe a l'Estadi ja hem tingut prou per veure que acabava de fer el gran capità.

Avui hem disfrutat, no sense patir en els últims cinc o sis mintuts de descompte des del gol de Ramos. Però no és problema, al final ho hem aconseguit i hem marxat cap a casa contents.

Ah, i quina fred que fotia a Montjuic. He estat tres quarts d'hora abans de començar el partit a la porta 4 de l'estadi esperant un amic i ha sigut flipant. Vull anar a Cornellà!!!

Endavant Espanyol!

6 comentaris:

Emilio ha dit...

Ni hace frío en Montjuic ni hay mujeres feas, tan solo hay poco alcohol en sangre ja ja ja.

La verdad, es que un poco de rasca si que hacía. Tanto, que me compré una bandera de las grandes y mi mujer se la enrolló por el cuerpo, como si fuera una Super aficionada, cuando la verdad es que basicamente lo hizo para protegerse del frío je je.

Spitfire ha dit...

L'hauré vist unes 50 vegades el gol del Murri... i no me'n canso. Amb quina classe eleva la pilota. Això no ho fan tots els davanters; Tamudo fa creixer dia a dia la seva llegenda...

Anònim ha dit...

L'amic que esparava l'Albert era jo, ja ja. Quin partit!!! Jo crec que la Jordina hauria de venir més sovint a veure l'Espanyol eh.

Anònim ha dit...

Menudo golazo del Murri.. ¡No me canso de verlo!

Albert Olivé ha dit...

Larry! Has de venir més sovint. Amb tu les coses van bé. Em sembla que mai hem perdut un partit amb tu al camp. Real Societat, dos contra el Madrid, un contra el Betis fa la tira d'anys... a veure quan tornes.

Emilio por suerte dentro del campo se estaba mas o menos bien, pero alli fuera... casi parecia l'Empordà en un dia de tramuntana.

Spitfire i ferruti, que més dir d'aquest gol?? Impresionant!

Guim ha dit...

Murri murri! Que gran que és el Tamudo!

Salutacions perico!

www.la-chatarra.blogspot.com