dilluns, 8 d’octubre del 2007

SOPAR POL


Divendres nit, sopar a Can Piqué! No era un sopar qualsevol, era un sopar molt esperat i que crec que ja hauriem d'haver celebrat amb gran massa fa un temps.
Per aquest sopar feia falta plegar de treballar 3 hores abans de la feina. Feia falta agafar el cotxe i fer un bon grapat de kms. Però el que no feia falta eren les ganes. Ganes de coneixer pericos que ja fa temps que veus escriure a la web. Ganes de compartir una nit amb la meva gent, gent perica com tu i com jo. Ganes de veure la nova web. I ganes de disfrutar d'un bon sopar al costat de molts pericos.
Vaig poder coneixer personalment a n'en Xavi de Montmelò, en Salvatella a qui ja havia saludat a Glasgow, en Perikator, Marucho i molts altres. A més de passar un bon rato amb en Màgic Jordi, al que vaig coneixer a Lisboa i en aquest sopar vam recordar les batelletes viscudes la temporada passada a la UEFA.
Al cap i a la fi un gran sopar. Vam cantar, vam riure i el més important, ens ho vam passar de conya.
Francesc & Co. per quan el pròxim?
Però al pròxim hem de ser molts més. La familia és gran i cada dia creix més. Tant que ja m'és totalment impossible llegir els comentaris de POL. Quasi només puc llegir les noticies que pengen i buscar entre els molts missatges els que en aquell moment em semblen més interesants.

6 comentaris:

Spitfire ha dit...

Va ser genial! Una nit increíble! Tan de bo es repeteixi i anem fent sopars com el del divendres més sovint!
Per cert, merci per la foto! ;) La he rebut perfectament =)

Anònim ha dit...

M'alegro mol per el bon sopar que es va organitzar. salutacions!

Anònim ha dit...

Al pròxim sopar m'apunto. Com més serem més riurem!

Salutacions!

Emilio ha dit...

A mí me pasa ultimamente igual, aunque yo creo que es porque el tiempo libre para internet es el mismo de siempre,(esos ratillos libres cuando las niñas duermen), pero ahora son muchas mas las páginas y sobretodo blogs pericos en los que suelo entrar, por lo que no sigo tanto los hilos abiertos en P.O.L. por los lectores. De hecho, acabo de pasarme por allí y en el artículo de Monteserín, que esta tarde lo dejé con 49 comentarios ya van por 110.

Anònim ha dit...

Yo, como no tengo casi tiempo, últimamente apenas lo leo. Eso sí cuando saco algo de tiempo, es lo primero que hago.

Un saludo!!

Albert ha dit...

Jo no vaig poder anar-hi i m'hagués agradat sobretot per coneixer la gent que escriu a POL. A veure si puc anar al pròxim sopar.
Salutacions.