diumenge, 14 d’octubre del 2007

Què hem de fer "Sabio de Hortaleza"?

I ara què?

S'en donaran compte tota la premsa que segueix a la selecció, de qui han de ser els elegits per anar a l'eurocopa, sempre i quan Espanya s'hi classifiqui?

Crec que ha quedat clarissim que Tamudo no pot faltar a la cita, ni tampoc Riera si es troba en aquest estat de forma en el que està ara. I amb ells tampoc hi pot faltar Luís Garcia.

Amb aquesta tripleta atacant, està clar que Espanya no necessita ni Torres ni companyia. Gent que si, tenen qualitat, però si no fos per la prensa que hi ha darrera de la selecció, no tindrien un lloc en el combinat vermell.

No perdonaré mai a Iñaki Saez i companyia que Tamudo no anés a l'Eurocopa de Portugal. Espero que a la d'Austria ell sigui una pessa clau de l'equip.

Endavant pericos!!!

3 comentaris:

Spitfire ha dit...

En el gol de Tamudo em trobava conduïnt baixant del Pirineu, i anava fent "zapping" amb la radio, per veure si alguna emisora que retransmetès el partit s'esecoltès mitjanament bé. No puc recordar quina emissora escoltava en aquell precís moment (vaig anar cambiant entre Radio Marca, ComRadio, CatRadio, 738 d'OM...), pero va ser marcar Tamudo i el locutor va dir ben alt un "Vivaaa el Espanyooool!" Va ser com tenir una erecció jajajaja!

Fora conyes, me n'alegro moltíssim per ells, sobretot per Riera, perquè no tothom debuta amb l'absoluta foten un autèntic golàs... i espero i desitjo que els 3 pericos estiguin a l'eurocopa. S'ho han currat i mereixen anar-hi.

Guim ha dit...

Afegeixo una cosa al que ha dit l'amic Spitfire...jo portaria a la selecció al líder de la nostra defensa, en Jarque està en un gran moment. Salutacions!

Emilio ha dit...

Yo la idea que tengo es de que a la selección han de ir siempre los que mejor estén en cada momento. Se llamen Torres, Tamudo o Guiza. Lo que no es admisible es que a Tamudo, que siempre acaba las temporadas en un estado de forma magnífico, no se lo hayan llevado ya a alguna fase final. Veremos el año que viene.