diumenge, 30 de desembre del 2007

Són Ignorants

Com cada any per aquestes dates arriben les parades de Nadal i els ja famosos caganers. Aquest any l'empresa http://www.caganer.com/ han decidit donar-nos l'oportunitat als pericos de poder tenir en els nostres pesebres, lleixes o en qualsevol lloc de la nostra casa un caganer perico. Aquest no és altre que el nostre gran capità Raul Tamudo.

Podem donar-lis les gràcies per haver-se decidit a donar aquest pas i fer el nostre caganer.

Jo suposo que les empreses dedicades a la venda de productes relacionats amb el mòn dels esports i clubs esportius, no ens donen gens de bola perque pensen que els pericos som "quatre gats", com reflexava el còmic del que va sortir el gat perico i més tard el nom de periquitos que portem amb molt d'orgull tots nosaltres. Ara bé, amb aquest caganer s'ha demostrat que quan els pericos tenim l'oportunitat de comprar algun objecte, emblema o qualsevol cosa relacionada amb l'Espanyol hi acodim amb massa. Segurament s'estan fent creus que el caganer Tamudo sigui molt més venut que qualsevol lider polític o que qualsevol altre jugador de fútbol d'algun altre equip.

Ara si s'en volen donar compte, veuran que vendre Espanyol també dona benefici, i el que m'agrdaria a mi és que a partir d'ara les botigues dedicdes a vendre el material que parlava en el paragraf anterior donessin el pas i possesin samarretes, bufandes o tota classe de material en els seus aparadors, igual que fan amb Barça o Madrid. Estic segur que s'endurien més d'una sorpresa.

Els pericos abans que res som fidels a uns colors, orgullosos del nostre club i per més que les coses vagin malament seguirem comprant tot el relacionat amb els nostres.

Per lo tant botiguers de Catalunya decidiu-vos d'una vegada a apostar per nosaltres!!!!!!! A Torroella ja fa uns quants anys que la Pastisseria Batlle fa mones de Pasqua amb l'escut de l'Espanyol i amb el periquito como a ninot de regal.

Molb bon any 2008 a tothom i ENDAVANT ESPANYOL!!!




7 comentaris:

Emilio ha dit...

Jo també crec que mes d'un comerciant es duria una sorpresa agradable si apostés pels nostres productes. Potser els pericos no siguem milions, però si som bastant aficionats a comprar tot el que veiem amb els nostres colors.

Bona sortida i entrada de l'any.

Albert ha dit...

Com diu l'Emilio els pericos som bastant aficionats a comprar tot el que veiem de l'Espanyol. En canvi, els culers no enfan ni cas de tans productes blaugranes. Ja és hora que apostin per nosaltres.

Bon Cap d'Any, Albert.

Stubbins ha dit...

Totalment d'acord Albert.

El mateix va passar amb l'Epi i Blas pericos, es van esgotar en ben pocs dies. Sembla mentida que un país com el nostre amb tanta visió comercial, tanqui els ulls en aquest aspecte.

Jo reclamo el caganer de Gerrard, Carragher o Towers!!!! jejeje.

Salut i èxits per el 2008 amic.

Anònim ha dit...

Saludos Albert,

Yo todo lo que veo del RCDE lo compro, es lo que hay y es lo que hace el estar continuamente rodeado de productos del "enemigo". Si alguien tuviera algo más de visión, creo que nos iría comercialmente mucho mejor.

Un saludo y Feliz Alo Nuevo!!

Spitfire ha dit...

Jo haig de reconèixer que sóc un comprador compulsiu de merchandising de l'Espanyol... quan veig alguna cosa nova del RCDE i se'm fica entre ull i ull no puc evitar comprar-la (sempre hi quan el meu pressupost m'ho permeti, és clar). Així que amb mi els botiguers sí que farien negoci!

Feliç any nou Albert!

Guim ha dit...

Aquest any el pessebre de casa meva a sigut més blanc i blau que mai...sobretot gràcies al caganer del Tamudo!

Salutacions perico!

Anònim ha dit...

Aquests del caganer no són també de Torroella??

Teixi.