dissabte, 21 de febrer del 2009

DE LA PEÑA FA CALLAR EL NOU CAMP!

Si!!!!!!
Avui per fi he vist guanyar a l'Espanyol al terreny del F.C. Barcelona. Per fi ho he vist, i mai haviem necessitat tant aquesta victòria com aquesta nit.

Aquest partit ha de significar un punt d'inflexió que ens faci tirar cap amunt. L'equip amb els grans es creix, a veure si ho arrodonim amb una victòria contra el Madrid el dissabte que ve i així entrem en una dinàmica positiva.

L'alegria d'avui és inmensa. Entre jo i el meu pare hem fet una quantitat incalculable de km en el menjador de casa. Aquesta segona part ha sigut d'infart.

Parlen de robo. Quan les entrades més dures han sigut les dels jugadors contraris contra els nostres. Si això ha sigut un robo, que va passar en el partit de la primera volta? Què va passar? Què va passar diumenge passat contra el Sevilla???

De la Peña, si Iván De la Peña, ha sigut ell qui ha enmodit el Nou Camp amb un parell de gols.

La meva alegria aquest vespre és inmensa. Podria escriure mil coses, però només en diré una més:

Ens hem de salvar i a partir d'avui ha de ser més fàcil!!!!!!!

Endavant Espanyol!

2 comentaris:

Emilio ha dit...

Albertttttt, que pasada tío. Yo también estaba de los nervios. No he hecho kilómetros por el salón de casa porque estaba sentado y con las dos niñas encima. La pequeña, 2 añitos, es para oírla. Ve el escudo del Espanyol y dice: ñiol, mola ja ja ja.

Por cierto, ¿ningún mindundi de estos recuerda el robo de la primera vuelta?,¿QUE COÑO LLORAN AHORA PORQUE LES APLICAN SU PROPIA MEDICINA?

Anònim ha dit...

Aquest partit ha de servir per invertir la tendència i començar a guanyar...De la Peña ens ha ensenyat la llum! Quina cara que s'els hi va quedar als culés!

Apa! A cuidar-se!

VISCA L'ESPANYOL!