divendres, 30 de gener del 2009

Quasi ho aconseguim

Ha anat de poc. Ha acabat l'eliminatoria de quarts de final contra els culés. Ens ha faltat poc per eliminar-los, només un gol. El partit d'anada va ser tot esperit i ens van voler dir que tenien al camp l'equip sense estrelles i que per això no haviem perdut però que a la tornada altre gall cantaria.

La tornada ha sigut aquesta nit i la veritat és que amb un pèl de sort s'ens han posat per davant en el marcador amb un 3-0. Però aquest Espanyol que hem vist en aquests dos últims partits de copa no té res a veure amb el que hem anat veient a la lliga. Un equip lluitador, que no dona cap pilota per perduda i que fins al final de partit corre, corre i corre.

En l'entrada anterior a aquesta vaig comentar el que m'havia dit el flequer de davant de casa "no ús en sortireu pas". Doncs ara més orgullós que mai seguiré anant a comprar el pa amb la meva suadera de pericosonline i amb la meva suadera de l'Espanyol. Que s'enteri de quina pasta estem fets i de si ens rendim o no ens rendim. Veurà que aquesta afició és més lluitadora, animadora que pas la seva. Si, amb 3 - 0 s'han atrevit a cantar allò que ja hem sentit més d'una vegada a l'orinal de "a segunda a segunda" i "perico que vuela a la cazuela", però a partir del 3 - 1 i més tard amb el 3 - 2; els tenien per corbata.

Ara l'ho únic que vull és que l'equip segueixi lluintant com en aquests dos partits. A per totes, a guanyar a qualsevol equip i a qualsevol camp; només sumant de tres en tres sortirem d'allà sota. I igual que vosaltres, vull que en sortim quan abans millor.

Endavant Espanyol!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Sí senyor, jo he estat a l'Orinal i he disfrutat com no feia temps que ho feia. Diumenge guanyem i comencem la remuntada segur!

Tot Montmeló ha dit...

Jo pràcticament no he pogut ni veure el partit... però m'he excitat amb els últims deu minuts veient demanar l'hora, veient cares de patiment, veien por perquè s'avismava un tercer gol nostre... ^^ No ha estat el Tamudazo, però quasi.

ddriver ha dit...

per corbata???ja ja,dos gols de xurro!! molta pressio,recuperar la pilota i despres no sabieu que es fa amb una pilota,tipic joc de segoa divisio

Josep Maria ha dit...

Quina llàstima... Només veure les cares dels que estaven a primer pla a la llotja, quan ja temien un 3-3, ja demostra el que son aquesta gent... Amb pressuposts 20 vegades més gran que la majoria de clubs, i encara demanant l'hora. Ara, prepotència, no els hi falta mai.
Algun dia els hi arribarà com es diu en castellà "su san Martín" particular. Mentre, ressistirem com poguem. No hi ha altre aspiració, davant la incompetència dirigent del nostre club, i el medi hostil e inhospit en que es toca sobreviure.