dilluns, 2 de març del 2009

Ho aconseguirem

Molts diran que estic pillat, però ara estic més optimista que fa un mes. Si, som lluny de la salvació; 6 punts a aquestes altures de la temporada és un avisme, però tot i això veig a l'equip capacitat per sortir del pou.

El de dissabte a Villarreal (hi seré) és un partit on s'ha d'intentar treure els tres punts, però a on ja no podem perdonar i és això el que m'anima és amb la resta de partits de lliga. A partir del Mallorca, ja no podem fallar amb cap dels nostres rivals directes. Sumant punts de 3 en 3 no serà tant complicat.

Numancia, Sporting, Osasuna, Mallorca, Betis... seran partits molt difícils però a més de sumar punts nosaltres els hi restarem a ells.

Que la lliga s'estigui ajustant per dalt ens va de conya. Primera perque crec que les derrotes del Barça també em motiven i perque com més apretats estiguin a final de lliga menys es podran relaxar contra els nostres rivals directes.

Per lo tant, ara més que mai crec que ens podem salvar.

Ànims pericos!!!

2 comentaris:

Emilio ha dit...

Dios te oiga Albert, Dios te oiga.

Clara Esquena i Freixas ha dit...

Ei Albert! Vas veure el partit contra el Mallorca? Una mica més i m'agafa un infart! Els pericos estem fets a prova de bomba, pot passar qualsevol cosa, de pitjors n'hem sortit... Una cosa està clara i és que tots estem lluitant per mantenir-nos a primera, jugadors, entrenadors i afició.
Crec que amb aquesta actitud no podem fallar!Ànims Espanyol!