dilluns, 2 d’abril del 2007

PERIQUITO vs ÀGUILA

Tots els pericos estem esperant que arribi el dijous. Sembla que finalment l'afició periquita es va animant i hi haurà una bona entrada a Montjuic. Rebem el Benfica, un dels grans equips europeus, i per història el millor equip de Portugal. Estem tots animats i bastant optimistes de cares a aquests quarts de final de la UEFA. Si bé a casa i contra equips petits ens costa guanyar els partits, contra els equips denominats grans de la lliga espanyola hem aconseguit bons resultats. Victòria aplastant contra el Barça, victòria i gran partit contra el Sevilla, gran partit contra el València on vam aconseguir empatar jugant amb 10 jugadors i només la llastimosa derrota contra els merengues on sense fer ni un mèrit per part seva s'en van emportar els punts de l'Olímpic.

Els de l'aguilà vindran amb tots els seus efectius. Nosaltres tampoc tenim cap baixa relevant i només falta veure amb quin equip sortirà Valverde a jugar contra el Benfica.

Per culpa del treball no he pogut anar a cap partit de UEFA aquesta temporada, però ara aprofitant que som a setmana santa i que dijous no treballo, no fallaré a Montjuic. Estic content perque de moment ja m'ha trucat força gent per emplenar l'autocar de la penya. A més dels habituals de cada diumenge ara s'hi uneixen forces pericos de Torroella que s'han animat a venir. Aquest cop deixarem l'autocar de 26 places a casa i agafarem l'autocar de 55. Potser no l'emplanarem del tot per la coincidència amb la processò de Verges. Tots sabem que molts dels nostres socis són vergelitans i segurament es quedaran al poble per poder paticipar com cada any a la processó. Fa un any ja quasi ens juga una mala passada per la coincidencia amb la final de copa del rei i ara amb els quarts de la UEFA.

També som uns quants socis de la penya que la setmana que vé ens desplaçarem a Lisboa per veure el partit de tornada i intentar ajudar a l'equip per arribar a les semifinals.

Salut i Espanyol.

www.semprepericos.org 639011541

5 comentaris:

Emilio ha dit...

Cuantos mas seamos mas reiremos. Para mi será mi segundo partido en Uefa no solo en esta temporada, sino en toda mi vida. No estaría mal repetir resultado, porque el primero fue el del Zulte ^_^

Albert Olivé ha dit...

Pues que bien Emilio. Para mi no será el segundo, pero tampoco he visto demasiados. Solo he visto los partidos de UEFA del año pasado con Gelsenkirchen incluido. En el 88 solo tenia 10 años y mis padres no me llevaban a Sarria aunque lo vivia por la tele como un loco. Y este año no he visto ninguno de UEFA por incompativilidad con el horario de trabajo. Se que no irá bien para el equipo jugar las idas en casa, pero a mi es lo que me va a permitir asistir a Montjuic de aqui en adelante. Por otro lado, que suerte tienen ahora los crios de por aqui en la zona donde yo vivo. Tienen una penya con la que ir a Montjuic. Antes, nada. Y que siga creciendo todo el periquitismo en el mundo.

Emilio ha dit...

Picotazo del perico al aguila en todas sus partes.

Un paso mas y a comprarse la falda escocesa.

Josep Maria ha dit...

Hola !!!
Des delñs links de l'Emilio m'he pogut assabantar del teu bloc. No el coneixía... ara tinc un altre per visitar sempre que per temps pugui...Salutacions amb tot el meu sentiment perico. Aquesta tarda et posaré el link.
¡¡¡¡FORÇA ESPANYOL!!!!

Albert Olivé ha dit...

Gracies a tots per entrar al meu blog. Ja veieu que l'actualitzo molt de tant en tant i també deixo algun tema no referent a l'Espanyol. Aquesta setmana ha sigut molt moguda. Després de la setmana santa a Croacia va arribar el viatge a Lisboa i el diumenge a Bilbao. He gastat tots els estalvis que havia aconseguit amb totes les hores extres que havia fet des de gener. Ara a tornar a guanyar algun calerot per comprar la faldilla i anar cap a GLASGOW. Una abraçada amics.