dilluns, 3 de setembre del 2007

Això no es pot repetir

Tot anava bé, anaven passant els minuts i guanyavem per 0 a 2. Luis Garcia ha perdonat el hat trick perque s'ha entretingut una mica massa a l'hora de rematar una pilota. Bueno, no passa res perque sempre es pot fallar una oportunitat, però el que no pot ser és que a 10 minuts del final et facin dos gols en tant sols 1 minut.

Això em posa de mala llet. S'em prometia un diumenge tarda vespre feliç amb una victòria al camp del Betis i poder tocar els pebrots als culers i dir-lis que nosaltres al menys guanyem legalment i sense regals, doncs no. Ens hem d'aguantar per un minut d'impresisió.

Avui l'equip ha estat més bé. Espero que contra el Getafe d'aquí a 15 dies les coses continuin millorant i no tornem a fallar d'aquesta manera.

Espero que no es giri la truita de l'any passat on erem nosaltres qui solucionavem els partits en els últims minuts. Avui el Betis ens ha tornat el resultat que vam aconseguir l'any passat en els dos partits jugats contra ells. Empats en els últims minuts.

4 comentaris:

Spitfire ha dit...

Sóm l'Espanyol... per a les coses bones i per a les dolentes. De totes maneres, es gaire bé imperdonable que a un equip de Primera li facin 2 gols en 1 minuts per "despistades". Com bé dius, esperem que no es torni a repetir.

Emilio ha dit...

Esto de empatar o que nos empate el Betis en los últimos minutos empieza a ser ya una tradición. La temporada del Murcia, también en la segunda jornada, empatamos en el Villamarín a última hora con gol ni mas ni menos que de Raul Molina. Al año siguiente, primera temporada de Lotina, nos empataron ellos en Montjuic al saque de una falta tonta que había provocado Tamudo también en los últimos instantes del partido.

Anònim ha dit...

Continuando con lo que comentaba Emilio, el año pasado también se empató en el último minuto en el Villamarín por medio de Pandiani.

Fue lamentable el despiste del Domingo. A unos profesionales como estos no se les debe de permitir una cosa así.

Albert ha dit...

La veritat és que just després de que el Betis fes l'empat com dius tu vaig agafar una emprenyada. Una cosa és guanyar per la mínima i que t'empatin i una altre és guanyar de dos gols quan falten vuit minuts. En fi, visca l'Espanyol!