diumenge, 18 de gener del 2009

No tinc paraules!

Acaba el partit a Malaga i estic trist. Trist perquè ara mateix no veig cap solució per aquest equip que s'en va de caps a segona. Necessitem un revulsiu? Un altre entrenador? Més motivació? Un altre porter???? De veritat que no en tinc ni idea. Les coses van molt malament.

Ara dimecres la copa contra els culés. Què farem? Encara més pena? Amb quina cara truco jo als socis de la penya per dir-lis que s'animin a passar 3 hores a l'autocar per pujar a Montjuic a veure el derbi? S'em colarà algun culé a l'autocar? Tot són preguntes sense resposta.

Ho veig tot molt malament. Si encara estic amb la sang calenta i avui estic de mala llet. No acostuma a passar, però avui ho veig tot negre.

En fi... un cop més. Espanyol siguis on siguis esterem amb tu.

Salut i Espanyol!

4 comentaris:

Tot Montmeló ha dit...

Estem tocats... estem enfonsats. Jo tampoc no hi veig res a fer. És que per més que vull, no puc trobar res de positiu en absolutament res. Però, encara que tot va malament, jo dimecres seré a l'estadi al costat del meu RCDE.

Emilio ha dit...

Yo echaría al entrenador. No se si serviría para algo, pero que menos joder.

Albert Olivé ha dit...

La moral de tots els pericos està sota mínims. De veritat que no sé com sortirem d'aquesta.

Emilio yo también echaria al entrenador. Y la única solución que veo es traer dos jugadores de renombre y buenos y un entrenador que sea un poco hijo de p... y que les haga correr, les ponga las pilas y sobre todo que les motive!!! Nunca antes había pedido la cabeza de un entrenador... pero fijate lo que puede llegar a cambiarme este Espanyol!

Unknown ha dit...

Els culés són la nostra esperança. Guanyem o perdem hi haurà reaccions.

Però avui jo també em veig al pou de Segona.