dilluns, 1 d’octubre del 2007

Volem? Si, amb la radio a les orelles

Aquest cap de setmana no he pogut pujar a Montjuic. He aprofitat el finde per anar a Ubeda (Jaén) a la festa i a "las Casetas" de la feria. La veritat un cap de setmana genial, però la llastima és no haver sigut a Montjuic.

Avui a a la tarda a l'aeroport de Granada i a punt per agafar l'aviò he pogut celebrar el gol de Tamudo i més tard quan ja només quedaven 20 minuts per acabar el partit ja era dins l'aviò. L'hostesa m'ha dit que parés l'mp3, però sense fer cas a les seves ordres he esperat a que l'aviò comences a bellogar-se per parar la radio i deixar d'escoltar carrusel.

Finalment a cinc minuts del final he hagut de parar la radio. De totes maneres a la que hem agafat una mica d'altura he volgut provar si des d'allà dalt; el cel BLANC I BLAU es podia seguir escoltant la radio. Sorpresa la meva quan he continuat amb el carrusel. Així he estat fins que quedaven tres minuts de descompte, quan he perdut la senyal de la radio, no obstant anar buscant emisores n'he trobat una on han començat a recitar els resultats de la quiniela. Quan han dit que l'Espanyol - Depor ha sigut un 1, no m'he pogut agunatar i he aixecat els brassos amb senyal de victòria.

Per lo tant si; VOLEM!!!! però sempre amb una radio conectada i escoltant el nostre Espanyol. No sabia que des del cel també poguessim escoltar el nostre equip.

2 comentaris:

Spitfire ha dit...

Ja sóm 2! Jo sóc incapaç de viure tan tranquil sense seguir un partit de l'Espanyol. Si per motius X no puc estar a l'estadi, necessito una radio ben a prop per poder escoltar el partit... em poso més nerviós sabent que estan jugant i que no sé com van que no pas a l'estadi veient-los jugar ^^

Emilio ha dit...

Será la tecnología moderna porque yo con mi vieja radio portatil,( a años luz de un mp3), en lo que cruzo la puerta del aeropuerto camino del avión ya pierdo toda la cobertura. Eso si, en la temporada 04/05, venía en barco desde Denía y cosa muy curiosa, estando mas cerca de Ibiza que de la peninsula sintonicé una emisora valenciana que retransmitía integramente el Levante-Espanyol, que acabamos ganando por 0-2. Eso si, para oirlo bien tenía que dejar mi sitio en primera clase y bajar a la popa del barco con la plebe, pero bueno, por el Mágico se sacrifica uno ja ja ja ja ja.